Lucky Star SP250-S
Jak ostygnie to zobaczę jeszcze raz. W baku syfu raczej nie powinno być quad ma przejechane dopiero 91 km i to po asfalcie i piasku wszystkie podzespoły jeszcze czyste hee.
Czytałem jeszcze coś że jak nie chce palić to się odsącza paliwo w gaźniku przez poluzowanie śrubki i tym wężykiem zlatuje paliwo. Jak nie będzie chciał zapalić za spróbuję to zrobić i zobaczę wtedy, ale przecież jak za każdym razem będzie zimny to nie będę odsączał gaźnika przecież.
Czytałem jeszcze coś że jak nie chce palić to się odsącza paliwo w gaźniku przez poluzowanie śrubki i tym wężykiem zlatuje paliwo. Jak nie będzie chciał zapalić za spróbuję to zrobić i zobaczę wtedy, ale przecież jak za każdym razem będzie zimny to nie będę odsączał gaźnika przecież.
Mam pytanko. Chciałbym zakupić drugi komplet kół. Felgi alu (na bajerach nie zależy-najtańsze) i opony szosowe. Nie wiem co mam wybrać. W katalogu LS Łódź znalazłem 2 rodzaje takich opony firmy MAXXIS (raczej przy firmie pozostanę), modele: SPEARZ i QUADS. Czy warto zmieniać rozmiar felg+niższe profil opony? Jak ma się szerokość tych opon z przodu do prowadzenia quada? Nie kręci się ciężko kierownicą? Obecnie 70% przejechanych kilometrów jest po twardej nawierzchni, więc szkoda mi oryginalnych RAZR. W terenie są rewelacyjne
Proszę o pomoc.
Proszę o pomoc.
..... ::::: beautiful wild beast ::::: .....
Ja kupowałem quada w Olsztynie na lubelskiej i tam jak coś bym robił przegląd i własnie nie wiem ile sobie zażyczą dlatego chciałem się najpierw zorientować w cenach (żeby mnie nie ścieli z nóg ;p), a w Iławie to w B.M.K. Motors tak ??????
Pierwszy przegląd to jest wymiana olejów i filtrów tak czy coś więcej ???
Pierwszy przegląd to jest wymiana olejów i filtrów tak czy coś więcej ???
Swietnie ze tak duzo piszecie o ls-ach bo tez jestem zainteresowany kupnem.Wacham sie jednak pomiedzy 250 a 300.Czy ktos moze mi powiedziec ile warto zaplacic za oba te modele bo wiadomo ze rozni sprzedawczy maja rozne ceny.
Jestem z dolnoslaskiego wiec jesli ktos zna godnego polecenia sprzedawce ktory zaproponuje dobra cene z gory dziekuje za info.
Jestem z dolnoslaskiego wiec jesli ktos zna godnego polecenia sprzedawce ktory zaproponuje dobra cene z gory dziekuje za info.