Tor dla quadów- Wiejca k. Kampinosu

Ustawki, wypady, quadowanie i wszystkie nieformalne spotkania quadowe - informuj, szukaj, zapraszaj, zamieszczaj relacje i zdjęcia...
ODPOWIEDZ
szwaqier
Kontakt:

Tor dla quadów- Wiejca k. Kampinosu

Post autor: szwaqier » ndz 11 maja, 2008

Hej

Dziś jadąc do domu - mieszkam niedaleko Kampinosu zauważyłem, że ktoś "zbudował" całkiem spory tor. Sporo hopek, górek, dołków i wiraży. Napewno można sie troche pobawić.

Powierzchnia mniej wiecej oceniając "na oko" to 1ha- 1,5ha więc całkiem sporo.

Nie wiem czy jest to tor do użytku prywatnego czy nie, czy można tam wjeżdzać - dzis nikogo nie widziałem.

Generalnie tor jest blisko Wawy. Jakieś 35 km od centrum na zachód, 5-10km od miejscowości Leszno jadąc w stronę Żelazowej Woli.

Jakby ktoś był zainteresowany to mógłbym zajechać wracając z pracy i spróbować się czagoś dowiedzieć, może jakieś foty bym zrobił i wrzucił.

Dajcie znać, a chętnie pomoge szczęśliwym posiadaczom gadów, gdyż sam nie moge mojej drugiej połówki przekonać do takiego zakupu...:/
In Arsene we trust......

szwaqier
Kontakt:

Post autor: szwaqier » wt 13 maja, 2008

Hej
Rozmawiałem wczoraj z właścicielem terenu, no rozmawiałem to za dużo powiedziane. Okazuje się, że osoba ta bardzo delikatnie mówiąc jest bardzo aspołeczna i niekontaktowa. Moja rozmowa z tym osobnikiem wyglądała mniej więcej tak:

Z wejścia dostałem spojrzenie typu "czego k.... chcesz, sp........". No nic ale może sie pomyliłem, jakiś przewrażliwiony jestem.

Ja: "Dzień dobry, przepraszam ja chciałem się spytać czy ten tor to jest jakoś ogólnie dostępny ..."

On: "NIE"

Ja, kończąc zdanie:"czy jest to teren zamknięty, prywatny? Czyli nawet z własnym sprzętem nie można by tu sobie wjechać?"

On:"NIE"

Ja:" Nawet uiszczając jakąś opłatę?"

On: "NIE"

No więc ani dzińdobry nie powiedział ani dowidzenia ani goń sie czy coś w tym stylu.
Podsumowując gość typowy człowieczek urodzony na wśi. Dumny i zadowolony z siebie, typu ja mam a inni nie. Generalnie pewnie zbudował tor dla dzieciaka i tyle. Czasem trafia nie na trefnych ludzi. Nie polecam kontaktu z człowiekiem.

Sorki jezeli zrobiłem jakiekolwiek nadzieje. Osobiście myślałem, że gościu chce jakiś interes robić i otworzyć teren za opłatą dla szeroko pojętego ludu, ale jednak nie. Trzeba sobie radzić jakoś inaczej.

Pzdr
In Arsene we trust......

Awatar użytkownika
Arecki
Moderator
Kontakt:

Post autor: Arecki » wt 13 maja, 2008

Nie bardzo gdzie masz tam jeździć to fakt.
Ale zawsze publicznych nieutwardzonych dróżek znajdziesz do samego Sochaczewa.

Powodzenia.
.:GALEON:.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Ustawki quadowe”