Odszedł Andrzej Czyżowski [*]

Ciekawe linki atv, prasa o quadach, filmy o quadach, gry i wszystko co medialnie związane z quadami...
Awatar użytkownika
prezziguzzi
Kontakt:

Post autor: prezziguzzi » pn 05 maja, 2008

:cry: przykro...............
.:GALEON:.

brylant
Quad:: G7
Kontakt:

Post autor: brylant » pn 05 maja, 2008

Łącze sie z wyrazami wielkiego ubolewania.
Yamaha Grizzly 700 black carbon
http://www.quadteam.pl

xfanstasticcfx

Post autor: xfanstasticcfx » pn 05 maja, 2008

Kiedyś się w nim zakochałam.. Chodziliśmy do jednej szkoły.. W 4 klasie chodził do tej samej klasy co ja tylko że przeciwnej.. Napisał mi kiedyś coś ważnego i nigdy tego nie zapomne.. Nie będe pisała co pisaliśmy.. Zostawię to dla siebie.. Teraz jest tylko ból.. [*] :( :( :( :( :( Myślałam ze jeszcze dziś go spotkam.. Że będziemy wracali razem autobusem tak jak w każdy poniedziałek.. A to co tu przeczytałam.. O tym co ludzie mówili.. "NARESZCIE WEEKEND" --> słowa które powiedziedział wychodząc w środe z autobusu [*] :beczy: :beczy: :beczy: :beczy: :beczy: :beczy:

shelton

Post autor: shelton » pn 05 maja, 2008

W sercu zawsze zostaje obraz który niesiemy do końca. Jeśli znacie rodzinę - wspierajcie ich oni potrzebują waszej pomocy.
KINGSAJZ dla każdego!!!!

brylant
Quad:: G7
Kontakt:

Post autor: brylant » wt 06 maja, 2008

Jest to dla mnie wielki szok naprawde już 2 dzień o tym myśle, jako rodzic 2 letniego synka teraz już sam nie wiem czy nie sprzedać swojego quada za jakiś czas żeby sie nie zaraził tym sportem niewiem jak do tego podejśc co myśleć jest to straszliwy dramat.
Wiadomo że można to na wszelaki inne sposób rozumować że można zginąć na rowerze czy na przejściu dla pieszych wiem wiem....
Yamaha Grizzly 700 black carbon
http://www.quadteam.pl

kruk

Post autor: kruk » wt 06 maja, 2008

Mam pytanie. Czy tatą zmarłego Andrzeja jest Pan Andrzej i ma syna Macieja w wieku około 28 lat, który również jeździ w motocrossie, ale robi karierę gdzieś w świecie? Podobno w USA? Pytam, ponieważ dawno dawno temu moje drogi skrzyżowały się właśnie z Maciejem. Miał wtedy około 15 lat i był świetnym zawodnikiem. Potem wyjechał i nasze drogi się rozeszły. Pamiętam jednak, że miał malutkiego wtedy brata i zastanawiam się czy to zbieżność nazwisk czy ten mały brat to nie jest przypadkiem ten Andrzej, który zginął w miniony weekend...

Gdynianka
xfanstasticcfx

Kiedyś się w nim zakochałam.. Chodziliśmy do jednej szkoły.. W 4 klasie chodził do tej samej klasy co ja tylko że przeciwnej.. Napisał mi kiedyś coś ważnego i nigdy tego nie zapomne.. Nie będe pisała co pisaliśmy.. Zostawię to dla siebie.. Teraz jest tylko ból.. [*] :( :( :( :( :( Myślałam ze jeszcze dziś go spotkam.. Że będziemy wracali razem autobusem tak jak w każdy poniedziałek.. A to co tu przeczytałam.. O tym co ludzie mówili.. "NARESZCIE WEEKEND" --> słowa które powiedziedział wychodząc w środe z autobusu [*] :beczy: :beczy: :beczy: :beczy: :beczy: :beczy:
Ostatnio zmieniony wt 06 maja, 2008 przez kruk, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
BadAmstaff
Kontakt:

Post autor: BadAmstaff » śr 07 maja, 2008

Tak dokładnie ojcem jest Pan Andrzej.
Bomba Atomowa 800 Zamienie GRIZZLY 700 EPS 2007 rok SALON POLSKA jeszcze 1 rok gwarancji na CAN-AM RENEGADE 800

M..

Post autor: M.. » śr 07 maja, 2008

Ostatnio się, dowiedziałam, że Andrzej się we mnie zakochał (był ode mnie młodszy o 3 lata..),nawet nie zdążyłam z Nim pogadać, ciągle nie mogę się z tym pogodzić... Nigdy nie zapomnę jego spojrzenia... :beczy: [*][*]
xfanstasticcfx--> Pozdr. i współczuję... :beczy:

Awatar użytkownika
BadAmstaff
Kontakt:

Post autor: BadAmstaff » śr 07 maja, 2008

Jutro pogrzeb w Lublinie o godzinie 13.
Bomba Atomowa 800 Zamienie GRIZZLY 700 EPS 2007 rok SALON POLSKA jeszcze 1 rok gwarancji na CAN-AM RENEGADE 800

M..

Post autor: M.. » ndz 11 maja, 2008

BadAmstaff- W Lublinie? Od początku było wiadome, że w Krasieninie (bodajże o 14.30)
Pogrzeb był naprawdę piękny (o ile pogrzeby mogą takie być :smutny: )

ODPOWIEDZ

Wróć do „Media o quadach”