No to zaczynamy...
Trochę późno, ale zawsze
Mam na imię Darek, lat 32 , mieszkam w Wołominie. Forum to czytam od dawna- nawet kilka razy się odezwałem... a tu taka gafa - zapomniałem się przywitać.
Od roku posiadam Suzuki LTZ400.
Witam i Pozdrawiam wszystkich !!!
Od roku posiadam Suzuki LTZ400.
Witam i Pozdrawiam wszystkich !!!
Black Ltz400
-
- Kontakt:
Witam
Zwą mnie Tomek, mieszkam teraz 2km od Puszczy Kampinowskiej na takim malutkim zadupiu zwanym Strojec. Wiosen mi już minęło 26, quady mnie zakręciły po imprezie integracyjnej i zabawach polowych zorganizowanych w robocie. Z wykształcenia jestem teleinformatykiem i w zawodzie nawet sie udaje pracować.
Mam nadzieje na udane i wielce merytoryczne konwersacje z wami na forum.
Pzdr
Zwą mnie Tomek, mieszkam teraz 2km od Puszczy Kampinowskiej na takim malutkim zadupiu zwanym Strojec. Wiosen mi już minęło 26, quady mnie zakręciły po imprezie integracyjnej i zabawach polowych zorganizowanych w robocie. Z wykształcenia jestem teleinformatykiem i w zawodzie nawet sie udaje pracować.
Mam nadzieje na udane i wielce merytoryczne konwersacje z wami na forum.
Pzdr
Witam :)
Hej! w paru słowach o sobie: jestem kobietą, na chorobę zwaną Quad'y zapadłam spontanicznie podczas urlopu Mam na imię Carola, jestem z, i mieszkam w grodzie Kraka, na codzień ciężko pracuję, a w wolnych chwilach oglądam sporty ekstremalne (niestety najcześciej w TV Bardzo lubię każdy sport który brudzi, obija lub/i pozwala na szaleństwo absolutne (narty, snowboard, rolki, wrotki, snakeboard, deskorolka, wspinaczka to, to, co obecnie mnie pochłania:) Quada "jeszcze" nie mam, ale to już tylko ( mam nadzieję) kwestia czasu. Lubię fantastykę oraz ludzi uśmiechniętych )))
Pozdrawiam!
Pozdrawiam!
- Załączniki
-
- Tutaj włanie się zaczęło :)
- Kymco.JPG (28.2 KiB) Przejrzano 4978 razy
^_^ my way or highway ^_^
Witam wszystkich quado maniaków
W kilku słowach: to może tak najprościej, nazywam się Paweł mam 18 lat uczę się w LO w Płocku i choruje na quady. Niestety narazie quada niemam jeździłem dopiero raz w życiu, ale zaje*** mi się podobało. Wcześniej interesowałem się innymi sportami extremalnymi, w sumie nadal się interesuje, ale choruje na quada.
Pozdrawiam wszystkich
W kilku słowach: to może tak najprościej, nazywam się Paweł mam 18 lat uczę się w LO w Płocku i choruje na quady. Niestety narazie quada niemam jeździłem dopiero raz w życiu, ale zaje*** mi się podobało. Wcześniej interesowałem się innymi sportami extremalnymi, w sumie nadal się interesuje, ale choruje na quada.
Pozdrawiam wszystkich
- Ivan
- Quad:: Gryzzli 700 FI
- Kontakt:
Witam Wszystkich Quadomaniaków
Po krótce o sobie:
Zaraziłem się po przejażdżce Hondziawką Recon 250.
Od tamtej pory tylko o niej myślałem, po czym wpadł mi do głowy pomysł odlotowy coby sie nauczyć na takim czyms jeździć.
Na początku AEON50. Trochę małe i smieszne ale wystarczyło by pare dzwonków i glebek zaliczyć (podstawy złapałem)
Potem kupiłem chińczyka 150 na manualu (raptor style )
Zaraziłem kolegów !!
Teraz mam ( i koledzy też po jednym) 110ccm i 250ccm (chińszczyzna) oraz przez chwilke miałem Recona 250 (już sprzedany).
Obecnie ( już umiem jeździć) (chyba aczkolwiek jeszcze na plecy zdaża mi sie polecieć) szukam czegoś markowego i dużego.
Pozdrawiam
Po krótce o sobie:
Zaraziłem się po przejażdżce Hondziawką Recon 250.
Od tamtej pory tylko o niej myślałem, po czym wpadł mi do głowy pomysł odlotowy coby sie nauczyć na takim czyms jeździć.
Na początku AEON50. Trochę małe i smieszne ale wystarczyło by pare dzwonków i glebek zaliczyć (podstawy złapałem)
Potem kupiłem chińczyka 150 na manualu (raptor style )
Zaraziłem kolegów !!
Teraz mam ( i koledzy też po jednym) 110ccm i 250ccm (chińszczyzna) oraz przez chwilke miałem Recona 250 (już sprzedany).
Obecnie ( już umiem jeździć) (chyba aczkolwiek jeszcze na plecy zdaża mi sie polecieć) szukam czegoś markowego i dużego.
Pozdrawiam
[shadow=cyan]Witam wszystkich,
Mam na imię Marcin, lat 22, mieszkam w Skępem. Forum to czytam już od dłuższego czasu.
Quadami zaraziłem sie w zeszłym roku, kiedy to miałem okazje "pobawic" sie RAPTOTEM 350. Po tym krótkim spotkaniu z quadem wskoczyłem na crossa Honde CR 250. Teraz kiedy nie mam juz motorku mysle o ... QUADZIE
Pozdrawiam wszystkich !!![/shadow]
Mam na imię Marcin, lat 22, mieszkam w Skępem. Forum to czytam już od dłuższego czasu.
Quadami zaraziłem sie w zeszłym roku, kiedy to miałem okazje "pobawic" sie RAPTOTEM 350. Po tym krótkim spotkaniu z quadem wskoczyłem na crossa Honde CR 250. Teraz kiedy nie mam juz motorku mysle o ... QUADZIE
Pozdrawiam wszystkich !!![/shadow]
Ostatnio zmieniony pn 05 maja, 2008 przez karp505, łącznie zmieniany 2 razy.