No to zaczynamy...

Zanim zaczniesz przygodę z Quadzikiem, przywitaj się i napisz kilka słów o sobie...
ODPOWIEDZ
romeck
Kontakt:

Post autor: romeck » ndz 13 kwie, 2008

cougar dawaj zdjecia , chcemy zobaczyć co sprzedaje Romet pod swoją nazwą :D
brak filozoficznych podpisów do podziału...

stajenka: SP 300U, czasem miśki 660 i 700

Awatar użytkownika
Madras

Post autor: Madras » ndz 13 kwie, 2008

Witam !!! Mam na imie Mariusz mam 32 lata jestem z Głogowa , pracuję w KGHM -ie (wydział metali szlachetnych ) , interesuję się od zawsze motoryzacją , przede wszystkim samochodami i Tuningiem , ale tak od miesiąca ostro wkręciłem się w quady , z racji tego że kończę budowę domu na wsi , a w pobliżu są extra tereny do śmigania ( wzgórza i lasy) Quadami
Przymierzam się do kupna LS 300 na początek chyba wystarczy
Jeszcze jedno jest ktoś z okolic Głogowa ,Polkowic na forum?

Awatar użytkownika
BadAmstaff
Kontakt:

Post autor: BadAmstaff » ndz 13 kwie, 2008

Witam wszystkich. Mam na imię Kordian, pochodzę z Pabianic, mam 16 lat, nadal się edukuje. Manią quadową zaraziłem się w wieku 9 lat kiedy to upalałem mojego pierwszego quada którym była honda 300. Jednak pierwszą moją pasją były skutery wodne ponieważ mój wujo był parokrotnym mistrzem Polski w tej dyscyplinie. Zacząłem pływać w wieku 12 lat na skuterze stojącym a w przyszłości chcę sie zająć na poważnie skuterami wodnymi, startować w zawodach i próbować sił poza granicami naszego kraju. Teraz posiadam Bombardier Outlander 800

http://www.youtube.com/watch?v=ywKaLOn-EP8
Załączniki
Ja to ten po prawej
Ja to ten po prawej
Bomba Atomowa 800 Zamienie GRIZZLY 700 EPS 2007 rok SALON POLSKA jeszcze 1 rok gwarancji na CAN-AM RENEGADE 800

chicoo1985
Kontakt:

Witam wszytskich

Post autor: chicoo1985 » ndz 13 kwie, 2008

Chciałem sie przywitac ze wszytskimi "quadowcami":) mam na imie Maciek pochodze z łodzi ale prowadze działalność w starogardzie gdanskim. Pozdrawiam wszytskich gorąco :pa pa:

Awatar użytkownika
pardejek

Post autor: pardejek » ndz 13 kwie, 2008

Witam wszystkich!!

Nazywam sie Piotr mam 30 lat i tak jak reszta jestem Quadocholikiem. Mieszkam w Zielonej Gorze a wlasciwie to teraz juz w Plotach. Pracuje na platformach wiertniczych, wiec troche jestem w pracy troche w domu.

Moja historia z Quadami zaczela sie prawie 3 lata temu kiedy to na wypozyczonym quadzie przejechalem 10 Km po polnych drogach. Po powrocie do domu widzialem tylko smigajace drzewa kurz i bloto, w nocy nie moglem zasnac z wrazenia. Wtedy juz wiedzialem ze to jest to.
Do znudzenia kazda wolna chwile spedzalem w wypozyczalni. Chyba chlopaki mieli mnie dosyc bo pod koniec lata zamkneli interes. Nie zozostalo mi nic jnnego jak kupic wlasnego rumaka. Z ww wyporzyczalni kupilem 150cc chinczyka. Nie zaluje tej decyzji mimo ze na kazda godzine jazdy przypadal dzien w garazu. Poza cwiczeniem techniki jazdy nauczylem sie rowniez mechaniki.

Na poczatku tego roku przyszedl czas na zmiane, dlugo (2 miesiace) wybieralem miedzy Grizzly a Raptorem. No i wkoncu kupilem ..... HONDE RINCON TRX 680 FGA.
Nie zaluje

Jeszcze raz witam wszystkich.

Awatar użytkownika
SandroTRX420
Kontakt:

Post autor: SandroTRX420 » ndz 13 kwie, 2008

Witam Wszystkich Quadowiczów :)
Nazywam się Sandro mam 20 lat i Mieszkam od Roku 30km za Szczecinem w małej miejscowośći zwanej Trzebież nad samym zalewem szczecińskim . Jezdze juz na motorach od jakis 4 lat ... lecz ostatnio kupilem sobie quada HONDA TRX420 i bardzo spodobały mi sie 4 kółka niż 2 :) . Nierajcuje mnie juz szybka jazda po lesie lecz jazda w błocie , wodzie , i techniczna (przeprawowa) . No i to chyba tyle juz o mnie co chcielibyście wiedzieć :)

Pozdrawiam Wszystkich

filipk93

Post autor: filipk93 » pn 14 kwie, 2008

Witam Wszystkich
Mam na imie Filip, mam 15 lat. Wczoraj kupiłem swojego pierwszego quada Shineray 250 wydaje mi sie za na początek wystarczy. Mieszkam w Kiekrzu kolo Poznania. Pozdrawiam

bogo

Post autor: bogo » wt 15 kwie, 2008

Witam mam na imię Kuba mam 13lat interesuje się quadami od 10 roku życia nie mam jeszcze quada.

Awatar użytkownika
gero13
ATV-Team Sulechów
Quad:: can am outlander 800 xtp max
Imię: Gerard
Kontakt:

Post autor: gero13 » wt 15 kwie, 2008

WITAM !
Mam na imię Gerard i mam 37 lat. Quaduję się od niedawna , ale wciągneło Mnie do cna. Prowadzę zakład budowlany zajmujący się w szczegulności podwieszaniem sufitów , stąd też nazwa GER-BUD ŚWIAT SUFITÓW. Mam dwoje dzieci 9 lat córka Wiktoria i 3 latka sn Kacper no i oczywiście żonke kochaną Małgorzate(która toleruje jeszcze to co robię). :figielek: Jeżdżę na codzień w GRO-CANION TEAM oraz ZGORA TEAM gdzie większość zdjęć to moja robota. :aparat: Myślę , że to na początek prezentacji wystarczy .Poznamy się lepiej na szlaku. Pozdrawiam wszystkich .Gero. :pa pa:
Załączniki
t_zdjcie158_182.jpg
t_zdjcie158_182.jpg (27.26 KiB) Przejrzano 7382 razy
ja i moja maszyna.jpg

chomik
Kontakt:

Post autor: chomik » śr 16 kwie, 2008

Witam,

Na imie mam Michal, lat blisko 30, pracuje sobie spokojnie w pewnej firmie w Warszawie.

Przygode z quadami zapoczatkowalo pewne wydarzenie z wakacji zeszlego roku ... i tak sie zarazilem. Przy tej imprezie mialem okazje poznac Grzegorza oraz jego malzonke, martineza, cichego - cala zabawe bardzo mile wspominam.

Chwilowo nie posiadam jeszcze wlasnego potwora jednak nie ukrywam ze gdzies tam zaczynaja sie pewne plany o wlasnej maszynie.

Pozdrawiam serdecznie
Michal "chomik" Lasota

ODPOWIEDZ

Wróć do „Przywitaj się z nami Quadzikowcami”