Witajcie. Przyznam ze rajd bardzo mi sie podobał. Nie mam tu jednak na mysli tego, ze akurat teren mi podpasował. Teren był cięzki, my bez większych doświadczeń w takich podjazdach, ale mimo wszystko mam wielką satysfakcje, że sie udało. Głownie zadowolony jestem z tego, że dostaliśmy ostro "po d***" i jeżeli ktoś nie rezygnował to długo będzie wspominał ten rajd. Uwielbiam tak sie skatować, wtedy czuje sie, ze dało sie z siebie wszystko. Bardzo mi tego brakowało na Mamry, troche przez korki na trasach a troche przez dolegliwość, która mnie złapała. Uwazam, ze rajd był swietnie, pewnie niedociągniecia sie pojawiły ale uważam, że nalezy sie MEGA SZACUN dla organizatora. Wszystko sie udało, bez problemów i utarczek z miejscowymi. Jak dla mnie rewelacja!!!! do tego jeszcze świetna atmosfera (o czwartku nawet nie musze wspominać). A nasz organizator? wspaniały człowiek, otwarty, w pełni zaangazowany i taki "swój chłop". jeszcze raz gratulacje dla Łukasza.
dziękuje mojemu Teamowi za świetną współprace mimo, że przed rajdem mieliśmy pewnie spięcia oraz dla całego POLSON TEAMU za 100% frekwencję na mecie. pozdrowienia dla wszystkich ludzi na Dziczy, którzy świetnie się bawili oraz gratulacje dla Jacka i Samamera - MIchał Michał... szybka kariera, jeszcze raz gratuluje.