bajery w g700

Wasze doświadczenia i problemy z quadami Yamaha Grizzly 550/660/700
Awatar użytkownika
Strugal

Post autor: Strugal » wt 08 kwie, 2008

robert niezłe ??
ja załozyłem halogeny wesem takie jak ma aleksz tylko nie xenony jest dzien do nocy orginalne swiecą fatalnie
[size=75]Jesli mieszkasz na prowincji, znasz prawdziwe, mocne przeżycia i gardzisz mieszczańską manierą, doskonale wiesz co czuję,gdy zasiadam za kierownicą mojego quada.Szacunek dla wszystkich, którzy kumają o co w tym wszystkim chodzi.[/size]

shelton

Post autor: shelton » wt 08 kwie, 2008

Tylko po co? Ano po to, że zwykłe światła prawie nie święcą i nie jest to problem grizzly tylko i wyłącznie. W skrzynce możesz schować ubrania, picie, liny, rękawiczki i są suche. Kwestia wyobraźni.
KINGSAJZ dla każdego!!!!

aleksz
Kontakt:

Post autor: aleksz » wt 08 kwie, 2008

skrzynke założyłem głównie z myslą o rolce...żeby ochraniała kierownicę itp...przydaje sie również do wozenia ubran itp...polecam proatv...w weekend pierwsze testy snorkeli ...

ps:
strugal,jeżeli jedziesz to daj znać na pw bo gg nawaliło

Awatar użytkownika
JJasiek
Kontakt:

Post autor: JJasiek » wt 08 kwie, 2008

SKrzynka jest też po to, żeby w przypadku rajdów na których jest odbijanie pieczątek tradycyjne podczas przedzierania przez krzaki nie stracić blomby :) :) :) To tak z mojego doświadczenia :) :) :) :)

robertyamaha

Post autor: robertyamaha » śr 09 kwie, 2008

usunięto
Ostatnio zmieniony śr 09 kwie, 2008 przez robertyamaha, łącznie zmieniany 1 raz.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Yamaha Grizzly 550/660/700”