Wykryto narzędzie do blokowania reklam: Nasza stronie istnieje dzięki wyświetlaniu specjalnych treści dla użytkowników. Rozważ wyłączenie blokowania reklam.
robert niezłe ??
ja załozyłem halogeny wesem takie jak ma aleksz tylko nie xenony jest dzien do nocy orginalne swiecą fatalnie
[size=75]Jesli mieszkasz na prowincji, znasz prawdziwe, mocne przeżycia i gardzisz mieszczańską manierą, doskonale wiesz co czuję,gdy zasiadam za kierownicą mojego quada.Szacunek dla wszystkich, którzy kumają o co w tym wszystkim chodzi.[/size]
Tylko po co? Ano po to, że zwykłe światła prawie nie święcą i nie jest to problem grizzly tylko i wyłącznie. W skrzynce możesz schować ubrania, picie, liny, rękawiczki i są suche. Kwestia wyobraźni.
skrzynke założyłem głównie z myslą o rolce...żeby ochraniała kierownicę itp...przydaje sie również do wozenia ubran itp...polecam proatv...w weekend pierwsze testy snorkeli ...
ps:
strugal,jeżeli jedziesz to daj znać na pw bo gg nawaliło
SKrzynka jest też po to, żeby w przypadku rajdów na których jest odbijanie pieczątek tradycyjne podczas przedzierania przez krzaki nie stracić blomby To tak z mojego doświadczenia