wspomaganie w g700
- maciejpawel
- Kontakt:
Kondychę to robiłem przez pół życia. Naderwałem sobie parę razy ścięgna jeżdżąc motorem po kamieniach, serwo jest po to żeby sobie oszczędzić bólu i więcej przejechać. Patent jest genialny. I tylko kwestia czasu kiedy znajdzie się w innych markach. Nawet za cenę naprawy warto mieć - podobnie jak amortyzator skrętu w terenowym motorze.
KINGSAJZ dla każdego!!!!
- maciejpawel
- Kontakt:
- prezziguzzi
- Kontakt:
- maciejpawel
- Kontakt:
Nie lepiej, wszystkich terotyków wspomagania zapraszam na potrenowanie później recenzje. Może by tak zrezygnować z serwa w aucie... p******* łatwo. Gorzej potestować na własnej skórze. Elektryfikacja kiedyś też była zła. Tych co tak twierdzili, przeżuła matka ziemia.
Ateistów zapraszam niech potaplają, a później zmienią sprzęt na bez i też potaplają.
Ateistów zapraszam niech potaplają, a później zmienią sprzęt na bez i też potaplają.
KINGSAJZ dla każdego!!!!
- prezziguzzi
- Kontakt:
Jest nie wiele marek quadów ktore lubie (tylko dwie ). Osobiscie Grizzly bym nie kupił ( poki co) i uwazam ze ma wady ( jak kazdy quad), elektroniki w quadzie to po prostu nie znosze ale prawda jest taka KAZDY powtarzam KAZDY kierowca pragnie , wprost marzy , sni i zazdrosci wspomagania w G700.
Bez wzgledu czy sie psuje (z tych co ja znam to nikt nie miał awarii wspomagania) czy nie, to jest na prawde super sprawa.
Jesli ktos uwaza inaczej to albo zazdrosci, albo nie testował albo ........jeszcze nie wie o tym ze mazy o wspomaganiu.
Bez wzgledu czy sie psuje (z tych co ja znam to nikt nie miał awarii wspomagania) czy nie, to jest na prawde super sprawa.
Jesli ktos uwaza inaczej to albo zazdrosci, albo nie testował albo ........jeszcze nie wie o tym ze mazy o wspomaganiu.
SUZUKI VINSON KING 500 4x4
BOMBARDIER RENEGADE X BLACK
BOMBARDIER RENEGADE X BLACK