Lucky Star SP250-S
Ja mam LS 300 SP, aktualny przebieg ok 350km, z usterek które do tej pory się pojawiły to zmielony rozrusznik (quad aktualnie w serwisie, wymiana na gwarancji) oraz licznik - pokazuje max 15 km/h a wiadomo że jedzie się dużo szybciej, poza tym ok, bez rewelacji jeśli chodzi o moc ale do normalnego użytkowania jak najbardziej polecam
Burn rubber not your soul... :)
-
-
-
- Kontakt:
-
Zobaczymy co potrafi 450 w/g opisu technicznego ok. ale w te 52KM trochę nie wierzę zobaczymy w czerwcubartek eg6
mam juz zrobione 500km i musze przyznac ze sprzet jest naprawde dobry moj LS to 300setka ale troche jednak w nim brakuje mocy
Ostatnio zmieniony sob 15 mar, 2008 przez juliusz_cezar, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Kontakt:
-
Plastik jak plastik u mnie ujuż drugi komplet + kierwonica i kierunkowskazy :myśl:bartek eg6
dzis przekonalem sie ze plastiki w LSie sa o kant d***.... jedna gleba i odrazu polamane
Jedyny plus to taki że można zamówi bezpośrednio i są w miarę niedrogie w porównaniu z innymi quadami
Ostatnio zmieniony ndz 16 mar, 2008 przez juliusz_cezar, łącznie zmieniany 1 raz.
- Ruszko
- Moderator
- Quad:: Suzuki LTR 450 sprzedam
- Imię: Bartosz
- Kontakt:
nauczcie sie jeździc:) to plastykow nie bedziecie musieli wymieniac::)
ps. zart:D
ps. zart:D
Udało mi się dojść z niczego do czegoś, wystarczy silna wola, pasja i marzenia, to one motywują mnie do działań.
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
110ccm->SMC 250->LTZ 400->LTR 450->...?...DAKAR!
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
110ccm->SMC 250->LTZ 400->LTR 450->...?...DAKAR!