Nietypowa prezentacja

Tutaj możecie napisać wszystko co nie jest związane z quadami...
e2rd

Nietypowa prezentacja

Post autor: e2rd » sob 23 lut, 2008

Wczoraj byłem na nietypowej prezentacji gada.Odbyła się ona przy okazji spotkania towarzyskiego. Nietypowośc tej prezentacji polegała na oglądaniu tego quadzika od spodu.Był umieszczony na rusztowaniu 2m. nad ziemią.
Moje pierwsza reakcja była bardzo spontaniczne ,po prostu oplułem tego polarka, pośmiałem się i poszedłem . Jedna rzecz nie dała mi spokoju i po jakiś 30 minutach zacząłem mu się przyglądać . Ten sposób prezentacji pozwolił mi spojrzeć na Polarisa z innej perspektywy. Stojąc pod nim zobaczyłem całkiem fajne rozwiązania. Martwił mnie tylko jeden mankament - akumulator całkiem odsłonięty.Ten dzwięk pracy silnika słyszany pod quadem to jest coś-rewelacja . Szczerze mówiąc wczoraj tak mnie zaintrygował, że do dziś mam dziwne uczucia i zastanawiam sie czy nie porzucić mojej pierwszej miłości-Suzi i nie zamienić na Polarka.
Chociaż i na codzień jeżdżę g7 i kq7, to ta inność polarisa zaczęła mi sie podobać .
Chyba na początek kupie sobie koszulkę polarisa i poobserwuję jak sie sprawdzi w eksploatacji. Zostałem skażony(stracony dla społeczeństwa).
Marcin gratuluję zakupu. :ok:

shelton

Re: Nietypowa prezentacja

Post autor: shelton » sob 23 lut, 2008

Moje pierwsza reakcja była bardzo spontaniczne ,po prostu oplułem tego polarka, pośmiałem się i poszedłem
Twoja spontaniczność jest dość impulsywna i nadzbyt bezpośrednia i nieelegancka. Ja jakoś nie pluje na sprzęty na prezentacji... coś z tobą chyba jest nie tak...

Chyba, że miał to być rodzaj przenośni i źle zroumiałem :bezradny:
KINGSAJZ dla każdego!!!!

Awatar użytkownika
Strugal

Post autor: Strugal » sob 23 lut, 2008

sorry za ot ale wlasnie co sie stalo z polsonami :lol:
ktos wie ?? cisza juz kilka dni
[size=75]Jesli mieszkasz na prowincji, znasz prawdziwe, mocne przeżycia i gardzisz mieszczańską manierą, doskonale wiesz co czuję,gdy zasiadam za kierownicą mojego quada.Szacunek dla wszystkich, którzy kumają o co w tym wszystkim chodzi.[/size]

shelton

Zrezygnowali z Polarisa po tym co ich spotkało na forum. Prezzi podpisał wstępną umowę z Yamahą i zaczyna dealować pojazdami z pod niebieskiej gwiazdy. Życie. Wszystko to wina Markusa. Namieszał i zepsuł rynek.
KINGSAJZ dla każdego!!!!

Awatar użytkownika
Strugal

Post autor: Strugal » sob 23 lut, 2008

hahaha jakos w to nie wierze :lol:
[size=75]Jesli mieszkasz na prowincji, znasz prawdziwe, mocne przeżycia i gardzisz mieszczańską manierą, doskonale wiesz co czuję,gdy zasiadam za kierownicą mojego quada.Szacunek dla wszystkich, którzy kumają o co w tym wszystkim chodzi.[/size]

shelton

hahaha jakos w to nie wierze :lol:
30 minut temu z nim rozmawiałem przez komórkę...
KINGSAJZ dla każdego!!!!

Awatar użytkownika
markus
Kontakt:

Post autor: markus » sob 23 lut, 2008

Zrezygnowali z Polarisa po tym co ich spotkało na forum. Prezzi podpisał wstępną umowę z Yamahą i zaczyna dealować pojazdami z pod niebieskiej gwiazdy. Życie. Wszystko to wina Markusa. Namieszał i zepsuł rynek
Wez shelton nie pisz takich rzeczy bo padne ze smiechu. Juz widze oczami wyobrazni Prezziguzzi jako Yamaguzzi albo Guzzimaha.

Heh a moze zaczeły sie sprzeciki sypac i czas uciekac z rynku bo za duzo reklamacji?? :wyśmiewacz:

A tak powaznie to chłopaki sie chyba nie obrazili?? To troche nie w ich stylu. Zreszta nie mieli o co.
Ja mysle ze ostro trenuja w terenie przed rajdami:)
SUZUKI VINSON KING 500 4x4
BOMBARDIER RENEGADE X BLACK

shelton

Wiadomo, że się nabijam. Widocznie nie mają czasu, ale jestem z nimi w kontakcie. Pracują przed rajdem. To świetny test. Umiejętności i Polarisy będą mogły się sprawdzić w rajdowych warunkach. W Kietlicach to chyba pierwsze Polarisy jeśli się nie mylę.
KINGSAJZ dla każdego!!!!

e2rd

Post autor: e2rd » sob 23 lut, 2008

Był to rodzaj przenośni.

Awatar użytkownika
prezziguzzi
Kontakt:

Post autor: prezziguzzi » sob 23 lut, 2008

:? jestem jestem :| nie mogę dojść do siebie po śmierci przyjaciela :|

....a ten wóz z tematu przecie :wink: polsonowy
.:GALEON:.

ODPOWIEDZ