Nietypowa prezentacja
Nietypowa prezentacja
Wczoraj byłem na nietypowej prezentacji gada.Odbyła się ona przy okazji spotkania towarzyskiego. Nietypowośc tej prezentacji polegała na oglądaniu tego quadzika od spodu.Był umieszczony na rusztowaniu 2m. nad ziemią.
Moje pierwsza reakcja była bardzo spontaniczne ,po prostu oplułem tego polarka, pośmiałem się i poszedłem . Jedna rzecz nie dała mi spokoju i po jakiś 30 minutach zacząłem mu się przyglądać . Ten sposób prezentacji pozwolił mi spojrzeć na Polarisa z innej perspektywy. Stojąc pod nim zobaczyłem całkiem fajne rozwiązania. Martwił mnie tylko jeden mankament - akumulator całkiem odsłonięty.Ten dzwięk pracy silnika słyszany pod quadem to jest coś-rewelacja . Szczerze mówiąc wczoraj tak mnie zaintrygował, że do dziś mam dziwne uczucia i zastanawiam sie czy nie porzucić mojej pierwszej miłości-Suzi i nie zamienić na Polarka.
Chociaż i na codzień jeżdżę g7 i kq7, to ta inność polarisa zaczęła mi sie podobać .
Chyba na początek kupie sobie koszulkę polarisa i poobserwuję jak sie sprawdzi w eksploatacji. Zostałem skażony(stracony dla społeczeństwa).
Marcin gratuluję zakupu. :ok:
Moje pierwsza reakcja była bardzo spontaniczne ,po prostu oplułem tego polarka, pośmiałem się i poszedłem . Jedna rzecz nie dała mi spokoju i po jakiś 30 minutach zacząłem mu się przyglądać . Ten sposób prezentacji pozwolił mi spojrzeć na Polarisa z innej perspektywy. Stojąc pod nim zobaczyłem całkiem fajne rozwiązania. Martwił mnie tylko jeden mankament - akumulator całkiem odsłonięty.Ten dzwięk pracy silnika słyszany pod quadem to jest coś-rewelacja . Szczerze mówiąc wczoraj tak mnie zaintrygował, że do dziś mam dziwne uczucia i zastanawiam sie czy nie porzucić mojej pierwszej miłości-Suzi i nie zamienić na Polarka.
Chociaż i na codzień jeżdżę g7 i kq7, to ta inność polarisa zaczęła mi sie podobać .
Chyba na początek kupie sobie koszulkę polarisa i poobserwuję jak sie sprawdzi w eksploatacji. Zostałem skażony(stracony dla społeczeństwa).
Marcin gratuluję zakupu. :ok:
Re: Nietypowa prezentacja
Twoja spontaniczność jest dość impulsywna i nadzbyt bezpośrednia i nieelegancka. Ja jakoś nie pluje na sprzęty na prezentacji... coś z tobą chyba jest nie tak...Moje pierwsza reakcja była bardzo spontaniczne ,po prostu oplułem tego polarka, pośmiałem się i poszedłem
Chyba, że miał to być rodzaj przenośni i źle zroumiałem
KINGSAJZ dla każdego!!!!
sorry za ot ale wlasnie co sie stalo z polsonami
ktos wie ?? cisza juz kilka dni
ktos wie ?? cisza juz kilka dni
[size=75]Jesli mieszkasz na prowincji, znasz prawdziwe, mocne przeżycia i gardzisz mieszczańską manierą, doskonale wiesz co czuję,gdy zasiadam za kierownicą mojego quada.Szacunek dla wszystkich, którzy kumają o co w tym wszystkim chodzi.[/size]
Wez shelton nie pisz takich rzeczy bo padne ze smiechu. Juz widze oczami wyobrazni Prezziguzzi jako Yamaguzzi albo Guzzimaha.Zrezygnowali z Polarisa po tym co ich spotkało na forum. Prezzi podpisał wstępną umowę z Yamahą i zaczyna dealować pojazdami z pod niebieskiej gwiazdy. Życie. Wszystko to wina Markusa. Namieszał i zepsuł rynek
Heh a moze zaczeły sie sprzeciki sypac i czas uciekac z rynku bo za duzo reklamacji??
A tak powaznie to chłopaki sie chyba nie obrazili?? To troche nie w ich stylu. Zreszta nie mieli o co.
Ja mysle ze ostro trenuja w terenie przed rajdami:)
SUZUKI VINSON KING 500 4x4
BOMBARDIER RENEGADE X BLACK
BOMBARDIER RENEGADE X BLACK
- prezziguzzi
- Kontakt: