Witam.Takich jak GPS Maniak to wiążemydo drzewa na pół godziny,gdy przemyślą pewne tematy to ich puszczamy.Niema obaw pełny kamóflaż.Pozdrawiam.BIG błoto:
Kilkakrotnie przesyłałem tracki GPS z Bieszczadzkich tras osobom których nie miałem możliwości poznać. Po przeczytaniu postów na forum GPS uważam że to był błąd. Nie chciałbym spotkać na swojej trasie GPS Maniaka. Ogólnie poziom wypowiedzi bardzo niski i mocno zaczepny w stosunku do innych. Jeździłem po lasach, jeżdżę i będę jeździł.
Dyskusje na temat quadów
Ostatnio zmieniony pn 12 lut, 2007 przez Kera Adob, łącznie zmieniany 1 raz.
- BadAmstaff
- Kontakt:
Może GPS maniac sam jest kłusownikiem i poluje na nasze maszynki żeby tylko przebić oponkę albo cos uszkodzić osobiście zatłukł bym go jakby zrbił coś mojej Bombie on uwaza że my wszyscy jestes tacy sami trzeba mu to uświadomic będe trzymał dobrą opinie o użytkownikach atv i bede bronił własna piersia naszego honoru
Bomba Atomowa 800 Zamienie GRIZZLY 700 EPS 2007 rok SALON POLSKA jeszcze 1 rok gwarancji na CAN-AM RENEGADE 800
witam ziomali! ostatnio ganiałem z kolesiem po dorzeczu odry/głogów/ .mój kodiaczek 450 brodził.potem mała polanka.a tu patrzymy jakiś frajer odpalił toyote corolle i centralnie walił na nas.normalnie bym porozmawiał ale,jak ktoś wali autem na klada to trzeba wiać.pomyślcie sobie,że ten dureń piłował auto po terenie aby nas dorwać .skończyło się tym ,że zawiesił się na wale .a do domu miał daleko.ale łoś.ha ha.ziomale jak traktować taki sytuacje????? pozdro od masera73 end kodiaka.
- BadAmstaff
- Kontakt:
Albo go baba w domu bije ?
Co za c*** jak by kolo sie samochodem zawiesił na czymś to bym po nim przejechał
admin: wyluzuj trochę chłopie
Co za c*** jak by kolo sie samochodem zawiesił na czymś to bym po nim przejechał
admin: wyluzuj trochę chłopie
Ostatnio zmieniony wt 12 cze, 2007 przez BadAmstaff, łącznie zmieniany 1 raz.
Bomba Atomowa 800 Zamienie GRIZZLY 700 EPS 2007 rok SALON POLSKA jeszcze 1 rok gwarancji na CAN-AM RENEGADE 800
Czy Wy myślicie, że to jedyny GPS Maniak? haha XD przeczytajcie sobie cały temat: http://www.dabrowa-gornicza.org/index.p ... topic=1013 trochę się tam poudzielałem, ale oni oczywiście zachowują się tak jakby do nich nic nie trafialo...