Co zrobić, żeby nas było więcej na Forum Quadzik.pl...
A moim zdaniem nie jest już tak źle. Kiedy wskoczyłem na to forum w sierpniu 2006 to nie za wiele się działo. Czasem przez parę dni nie było żadnego ciekawego wpisu. Od pewnego czasu jest wyraźnie więcej osób i robi się coraz fajniej. Nie od razu wszystko da się zbudować, więc myślę że to forum stopniowo się rozkręci. Już w tej chwili ATV Polska uważa Quadzika za poważną konkurencję. Gdyby nie - to niebyłoby takich akcji jak, banowanie czy blokowanie PW niewygodnym między innymi za aktywność na tym forum. Poza tym sądząc po niektórych złośliwych uwagach jakie pojawiają się na ATV Polska ktoś tam pilnie śledzi to co się dzieje na Quadziku. I w porządku - zdrowa konkurencja każdemu dobrze zrobi. Ja osobiście deklaruję, że będę tu regularnie i w miarę mojej skromnej wiedzy postaram się być aktywny.
MERIT
- Grzegorz Głowienka
- Administrator
- Quad:: testowy :)
- Imię: Grzegorz
- Kontakt:
StapleS, zacytuje tu jeszcze raz Bartka (ESOX), bo to dobrze odnosi się do Twojej wypowiedzi...
Dajmy rozwijać się zarówno Stowarzyszeniu ATV Polska jak i Quadzikowi... i tego się trzymajmy. A jak ktoś ma zbyt dużo ciśnienia to poquadować radzę - wszelkie ciśnienia ustępują...esox:
Tak na poważnie to wydaje mi się, że intencje działania obu portali sa identyczne. Wszyscy chca promować quady i działać dla ich dobra. A podziały to tworzymy my i trzeba się Panowie w pierś uderzyć. Również mozna powiedzie, że bez ATV Polska nie byłoby Quadzika bo Stowarzyszenie było pierwsze i powstało dzięki zaangażowaniu grupy pasjonatów. Natomiast gdyby nie Quadzik to promocja ATV w Polsce wiele by straciła. Kazdy ma swoja metodę na działanie. Błędów nie popełnia tylko ten kto nic nie robi i jak każdemu z nas tak i Stowarzyszeniu nie udało sie ich uniknąć. Na pewno wyciągna z tego wnioski. Dlatego proponuję zrobić wielkie CIACH i uciąć ten wątek abyśmu znowu nie popełniali tych samych błędów.
Póki co quadowa emeryturka :)
- Grzegorz Głowienka
- Administrator
- Quad:: testowy :)
- Imię: Grzegorz
- Kontakt: