polaris kontra polaris
polaris kontra polaris
ostatnio nam nie odparte uczucie chorej rywalizacji jednej marki pomiędzy dwóch sprzedawców nr 1-p nr2 k tak trochę forum zaczyna się "polarisowe" ze szkodą dla pozostałych marek panowie wiem że z tego żyjecie ale trochę tlenu
[size=75]extrema jest dobra na wszystko[/size]
- mol19
- Quad:: Czarny polar :)
- Imię: Adrian
- Kontakt:
Dodam tylko do siebie, że coraz mniej zaczynam odwiedzać to forum , właśnie z powodu obecności polarisa w każdym temacie - jest to już trochę żałosne, rozumiem reklama itd. ale bez przesady...
W niedalekiej przyszłości napewno będę chciał zmienić quada ale za cholerę nie wybiorę polarisa, nawet jeśli jest lub będzie najlepszy, naj naj naj itd. Mam powoli awersję do tego słowa...(polaris)
W niedalekiej przyszłości napewno będę chciał zmienić quada ale za cholerę nie wybiorę polarisa, nawet jeśli jest lub będzie najlepszy, naj naj naj itd. Mam powoli awersję do tego słowa...(polaris)
:P
- mol19
- Kontakt:
Właśnie raczej nie będą... Bo czepiają się tego, że Ty tylko skrytykowałeś polarisa, że nic na temat zalet, super rozwiązań itd. A sami od kiedy tylko pamiętam tylko wychwalają tego "cudownego" polarisa - zero jakiejkolwiek obiektywności. Chyba dziś dopiero zobaczyłem post "polsonowców" w którym do kilku wad się przyznają.
Najgorsze w tym wszystkim jest to, że mają ciche przyzwolenie Administracji na szerzenie tej propagandy - przynajmniej tak mi się wydaje.
Najgorsze w tym wszystkim jest to, że mają ciche przyzwolenie Administracji na szerzenie tej propagandy - przynajmniej tak mi się wydaje.
- mesel
- V-ce Admin
- Quad:: Kymco MXU 500, SYM 200 TRUCK RUNNER, Piaggio X Evo 209
- Imię: Marcin
- Kontakt:
To nie jest do końca tak.mol19
Najgorsze w tym wszystkim jest to, że mają ciche przyzwolenie Administracji na szerzenie tej propagandy - przynajmniej tak mi się wydaje
Podstawowym założeniem na naszym forum jest swoboda wypowiedzi na każdy temat.
Nie mamy zamiaru ograniczać wolności przedstawiania swoich opinii ale rzeczywiście ostatnio atmosfera na forum zrobiła się nieco nerwowa z powodu delikatnie mówiąc "nachalnego" PR- u ze strony dealerów Polarisa. Nie chcemy nikogo ograniczać ale musimy pewne rzeczy sprecyzować.
Pozdrawiam
- mol19
- Kontakt:
Z tego co wiem, to założeniem każdego forum jest swoboda wypowiedzi Sam jestem Administratorem pewnego forum (zupełnie inna tematyka) i wiem jak to jest z "tą" swobodą Ale na Boga, Niech w każdym temacie nie widnieje POLARIS !
Gdy widzę ogłoszenie " Kupię quada przeprawowego do 10tys max" a pod tym ogłoszeniem odpowiedź któregoś z "polsonowców" - " My mamy ale za 14tys..." coś tam coś tam... no to ręce opadają. Dla mnie jest to równoznaczne z przyzwoleniem Administracji na "POLARISOBIADOLENIE"
Może trafniejszą nazwą tego forum, odnoszącą się do obecnego stanu rzeczy byłby polarisek.pl ?
Gdy widzę ogłoszenie " Kupię quada przeprawowego do 10tys max" a pod tym ogłoszeniem odpowiedź któregoś z "polsonowców" - " My mamy ale za 14tys..." coś tam coś tam... no to ręce opadają. Dla mnie jest to równoznaczne z przyzwoleniem Administracji na "POLARISOBIADOLENIE"
Może trafniejszą nazwą tego forum, odnoszącą się do obecnego stanu rzeczy byłby polarisek.pl ?
- tede74
- Administrator
- Quad:: Scrambler XP 1000 S
- Imię: Tomek
- Kontakt:
No to mol pojechałeś ostro . Ale faktem jest, że ostatnio na forum doszło wiele osób, które poza reklamowaniem swoich firm lub produktów nic kompetnie na to forum nie wnoszą. Jak tak dalej pójdzie będzie to forum samych handlowców i dilerów. Tylko komu będą zachwalać swoje produkty jeżeli nikt inny tu nie będzie zaglądał?
Oj drogi Moderatorze a właśnie powinniście! W szczególności takich szajsowatych dilerów od 7 boleści nie mówię tu konkretnie o polarisie ale także o innych markach choć z innymi na tym forum się nie spotkałem prócz dilera lucky stara ale on chamsko nie gada gdy doradza quada weś polarisa sp500 powiedzmy sprzedam ci go po .......... itd. to jest śmieszne. Ludzie którzy tu wchodzą chcą obiektywnych opinii użytkowników a nie jakichś dilerów którzy myślą tylko byle by sprzedać swoje fanty.mesel:
Nie chcemy nikogo ograniczać ale musimy pewne rzeczy precyzować.
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony pt 08 lut, 2008 przez Qbes, łącznie zmieniany 1 raz.