Polaris jako najgorsza marka quada na rynku!
- BadAmstaff
- Kontakt:
więc mówie każdy ma swój rozum i kupuje co mu się podoba , przecież ( tak mi się wydaje ) ze polson torturami nie zmusza do polarisa .
I uważam ze nie ma sensu tak sobie wytykać , uważa ze pisanie o polarisie w każdym dziale to przegięcie i wkrzua mnie to ostro mówiłem juz o tym kilka razy .
Naszczęscie się troche uspokoiło , mam nadzieje ze polson postara się i zrobi jakis fajny test polarisa porównanie np. z yamahom tylko obiektywne i wrzucić na quadzika
Pozdrawiam
I uważam ze nie ma sensu tak sobie wytykać , uważa ze pisanie o polarisie w każdym dziale to przegięcie i wkrzua mnie to ostro mówiłem juz o tym kilka razy .
Naszczęscie się troche uspokoiło , mam nadzieje ze polson postara się i zrobi jakis fajny test polarisa porównanie np. z yamahom tylko obiektywne i wrzucić na quadzika
Pozdrawiam
[size=75]Jesli mieszkasz na prowincji, znasz prawdziwe, mocne przeżycia i gardzisz mieszczańską manierą, doskonale wiesz co czuję,gdy zasiadam za kierownicą mojego quada.Szacunek dla wszystkich, którzy kumają o co w tym wszystkim chodzi.[/size]
- prezziguzzi
- Kontakt:
- BadAmstaff
- Kontakt:
Strugal no to popatrz z tej strony.
Jesteś totalny laik , zielony do bólu chcesz kupić quada. Wchodzisz na takie forum jak to.Otwierasz jeden post czytasz "Polaris the best", otwierasz 2 czytasz "Polaris jest super bezawaryjny" i myślisz sobie ten Polaris musi być naprawdę zaje***** i odrazu kontaktujesz się ze sprzedawcą który ci potwierdza to wszystko po czym wsiadasz w coś tam jedziesz do salonu i kupujesz POLARISA
Jesteś totalny laik , zielony do bólu chcesz kupić quada. Wchodzisz na takie forum jak to.Otwierasz jeden post czytasz "Polaris the best", otwierasz 2 czytasz "Polaris jest super bezawaryjny" i myślisz sobie ten Polaris musi być naprawdę zaje***** i odrazu kontaktujesz się ze sprzedawcą który ci potwierdza to wszystko po czym wsiadasz w coś tam jedziesz do salonu i kupujesz POLARISA
Bomba Atomowa 800 Zamienie GRIZZLY 700 EPS 2007 rok SALON POLSKA jeszcze 1 rok gwarancji na CAN-AM RENEGADE 800
Sorks za wtrącanie się w temat, ale wydaje mi się z poprzednich postów iż POWINIEN to być wątek na argumenty... nie paplaninę i bicie piany...
A w tym najchętniej czytał bym wypowiedzi kolegów i ich argumenty, czyli Prezziguzzi i Markusa... Pozostali uczestnicznący w tej wymianie argumentów, niech cokolwiek wniosą niż bzdury - lub zamilkną i poprostu czytają obie strony...
To taka moja osobista prośba...
A w tym najchętniej czytał bym wypowiedzi kolegów i ich argumenty, czyli Prezziguzzi i Markusa... Pozostali uczestnicznący w tej wymianie argumentów, niech cokolwiek wniosą niż bzdury - lub zamilkną i poprostu czytają obie strony...
To taka moja osobista prośba...
.:GALEON:.
- BadAmstaff
- Kontakt:
Narazie jedna rama mi wystarczy i nadal żyje, w Polarisie masz dobrze że chociaż jak ci pękną dwie śrubki na łączeniu to zawsze możesz je wymienić
Czujniczki wszystkie również żyją, od bodajze 2006 roku
MOja blokada jest niepotrzebna bo i tak wyjeżdżam ze wsząd i to na łysych oponach
Widzisz i tak piszecie ^^ jak wyżej
Czujniczki wszystkie również żyją, od bodajze 2006 roku
MOja blokada jest niepotrzebna bo i tak wyjeżdżam ze wsząd i to na łysych oponach
Widzisz i tak piszecie ^^ jak wyżej
Bomba Atomowa 800 Zamienie GRIZZLY 700 EPS 2007 rok SALON POLSKA jeszcze 1 rok gwarancji na CAN-AM RENEGADE 800
To się nazywa dobra reklama, i umiejętność sprzedaży. Są ludzie którzy potrafią sprzedać Ci rzecz która jest Ci nie potrzebna, ale Ty to kupisz mimo tego że jeszcze o tym nie wiesz... na szczęście quady to taka część rynku że tutaj nikt nie kupuje czegoś w ciągu kilku minut, sprzęty kosztują nie mało, nie ma pochopnych decyzji.BadAmstaff
Strugal no to popatrz z tej strony.
Jeszcze co do silników Polarisa, są super Tak poważnie to nikt chyba im nie zarzuci braku mocy itd. Moja 500H.O. idzie łeb w łeb w seryjnym Brute Forcem 750.
Ostatnio zmieniony czw 07 lut, 2008 przez KoKoS, łącznie zmieniany 1 raz.
PoZdRo FoR All
odpalając potwora
moje poglądy się zmieniają, zaczynam inaczej myśleć...
odpalając potwora
moje poglądy się zmieniają, zaczynam inaczej myśleć...
Ja bym tak nie zrobił , ale może masz racjie ,
bo nie kazdy interesuje się mocno quadami aby wiedziec ze yamaha to polaris
tamto a suzuki ma jeszcze tamto więc moim zdaniem każdemu laikowi powino
się dokładnie napisac o danym modelu , a nie pisac polaris the best
bo kupi pojedzie w teren i okaże sie ze ma najciezszego quada na rynku moze sie
ostro zdzwic he
Więc można by było udostępniac dane techniczne o polarisie jezeli się mówi ze jest taki the best
Więc moze panowie zróbcie testy vinsona i polara 500 porównajcie
to wniesie wiele i da opinie o marce
bo nie kazdy interesuje się mocno quadami aby wiedziec ze yamaha to polaris
tamto a suzuki ma jeszcze tamto więc moim zdaniem każdemu laikowi powino
się dokładnie napisac o danym modelu , a nie pisac polaris the best
bo kupi pojedzie w teren i okaże sie ze ma najciezszego quada na rynku moze sie
ostro zdzwic he
Więc można by było udostępniac dane techniczne o polarisie jezeli się mówi ze jest taki the best
Więc moze panowie zróbcie testy vinsona i polara 500 porównajcie
to wniesie wiele i da opinie o marce
Ostatnio zmieniony czw 07 lut, 2008 przez Strugal, łącznie zmieniany 2 razy.
[size=75]Jesli mieszkasz na prowincji, znasz prawdziwe, mocne przeżycia i gardzisz mieszczańską manierą, doskonale wiesz co czuję,gdy zasiadam za kierownicą mojego quada.Szacunek dla wszystkich, którzy kumają o co w tym wszystkim chodzi.[/size]
- BadAmstaff
- Kontakt:
Juz nie zabieram głosu bo widze że i tak i tak tak zostanie
Arecki dobrze mówi
Więc pozostawię reszte bez komenta i błagam prezzi żebys się ograniczył z Polarisem
Kochaj go ale w ciszy i żeby chociaż 1 na 100 postów nie zawierał słowa Polaris
Arecki dobrze mówi
Więc pozostawię reszte bez komenta i błagam prezzi żebys się ograniczył z Polarisem
Kochaj go ale w ciszy i żeby chociaż 1 na 100 postów nie zawierał słowa Polaris
- prezziguzzi
- Kontakt:
kompleksy panowie mistrzowie i tyle, czyżby wasze nie było na wierzchu tak mi przykro
są marki na świecie które istnieją od lat czy się to wam podoba czy nie ,bo mają szereg cech które podobają sie ludziom nie "mistrzom i znawcom" bo są wyjątkowe bo mają cechy których nie ma i nie będzie miał żaden japończyk.....i są NAPRAWIALNE przez 30 czy następne 50 lat..w odróżnieniu od np.wschodnich marek ,taka polityka pro klientowska....kochasz gada możesz go mieć i 100lat ....
są marki na świecie które istnieją od lat czy się to wam podoba czy nie ,bo mają szereg cech które podobają sie ludziom nie "mistrzom i znawcom" bo są wyjątkowe bo mają cechy których nie ma i nie będzie miał żaden japończyk.....i są NAPRAWIALNE przez 30 czy następne 50 lat..w odróżnieniu od np.wschodnich marek ,taka polityka pro klientowska....kochasz gada możesz go mieć i 100lat ....
.:GALEON:.