Polaris jako najgorsza marka quada na rynku!
- BadAmstaff
- Kontakt:
więc mówie każdy ma swój rozum i kupuje co mu się podoba , przecież ( tak mi się wydaje
) ze polson torturami nie zmusza do polarisa .
I uważam ze nie ma sensu tak sobie wytykać , uważa ze pisanie o polarisie w każdym dziale to przegięcie i wkrzua mnie to ostro mówiłem juz o tym kilka razy .
Naszczęscie się troche uspokoiło , mam nadzieje ze polson postara się i zrobi jakis fajny test polarisa porównanie np. z yamahom tylko obiektywne i wrzucić na quadzika
Pozdrawiam

I uważam ze nie ma sensu tak sobie wytykać , uważa ze pisanie o polarisie w każdym dziale to przegięcie i wkrzua mnie to ostro mówiłem juz o tym kilka razy .
Naszczęscie się troche uspokoiło , mam nadzieje ze polson postara się i zrobi jakis fajny test polarisa porównanie np. z yamahom tylko obiektywne i wrzucić na quadzika
Pozdrawiam
[size=75]Jesli mieszkasz na prowincji, znasz prawdziwe, mocne przeżycia i gardzisz mieszczańską manierą, doskonale wiesz co czuję,gdy zasiadam za kierownicą mojego quada.Szacunek dla wszystkich, którzy kumają o co w tym wszystkim chodzi.[/size]
- prezziguzzi
- Kontakt:
- BadAmstaff
- Kontakt:
Strugal no to popatrz z tej strony.
Jesteś totalny laik , zielony do bólu chcesz kupić quada. Wchodzisz na takie forum jak to.Otwierasz jeden post czytasz "Polaris the best", otwierasz 2 czytasz "Polaris jest super bezawaryjny" i myślisz sobie ten Polaris musi być naprawdę zaje***** i odrazu kontaktujesz się ze sprzedawcą który ci potwierdza to wszystko po czym wsiadasz w coś tam jedziesz do salonu i kupujesz POLARISA
Jesteś totalny laik , zielony do bólu chcesz kupić quada. Wchodzisz na takie forum jak to.Otwierasz jeden post czytasz "Polaris the best", otwierasz 2 czytasz "Polaris jest super bezawaryjny" i myślisz sobie ten Polaris musi być naprawdę zaje***** i odrazu kontaktujesz się ze sprzedawcą który ci potwierdza to wszystko po czym wsiadasz w coś tam jedziesz do salonu i kupujesz POLARISA
Bomba Atomowa 800 Zamienie GRIZZLY 700 EPS 2007 rok SALON POLSKA jeszcze 1 rok gwarancji na CAN-AM RENEGADE 800
Sorks za wtrącanie się w temat, ale wydaje mi się z poprzednich postów iż POWINIEN to być wątek na argumenty... nie paplaninę i bicie piany...
A w tym najchętniej czytał bym wypowiedzi kolegów i ich argumenty, czyli Prezziguzzi i Markusa... Pozostali uczestnicznący w tej wymianie argumentów, niech cokolwiek wniosą niż bzdury - lub zamilkną i poprostu czytają obie strony...
To taka moja osobista prośba...
A w tym najchętniej czytał bym wypowiedzi kolegów i ich argumenty, czyli Prezziguzzi i Markusa... Pozostali uczestnicznący w tej wymianie argumentów, niech cokolwiek wniosą niż bzdury - lub zamilkną i poprostu czytają obie strony...
To taka moja osobista prośba...
.:GALEON:.
- BadAmstaff
- Kontakt:
Narazie jedna rama mi wystarczy i nadal żyje, w Polarisie masz dobrze że chociaż jak ci pękną dwie śrubki na łączeniu to zawsze możesz je wymienić

Czujniczki wszystkie również żyją, od bodajze 2006 roku
MOja blokada jest niepotrzebna bo i tak wyjeżdżam ze wsząd
i to na łysych oponach
Widzisz i tak piszecie ^^ jak wyżej

Czujniczki wszystkie również żyją, od bodajze 2006 roku

MOja blokada jest niepotrzebna bo i tak wyjeżdżam ze wsząd

Widzisz i tak piszecie ^^ jak wyżej
Bomba Atomowa 800 Zamienie GRIZZLY 700 EPS 2007 rok SALON POLSKA jeszcze 1 rok gwarancji na CAN-AM RENEGADE 800
To się nazywa dobra reklama, i umiejętność sprzedaży. Są ludzie którzy potrafią sprzedać Ci rzecz która jest Ci nie potrzebna, ale Ty to kupisz mimo tego że jeszcze o tym nie wiesz... na szczęście quady to taka część rynku że tutaj nikt nie kupuje czegoś w ciągu kilku minut, sprzęty kosztują nie mało, nie ma pochopnych decyzji.BadAmstaff
Strugal no to popatrz z tej strony.
Jeszcze co do silników Polarisa, są super

Ostatnio zmieniony czw 07 lut, 2008 przez KoKoS, łącznie zmieniany 1 raz.
PoZdRo FoR All
odpalając potwora
moje poglądy się zmieniają, zaczynam inaczej myśleć...
odpalając potwora
moje poglądy się zmieniają, zaczynam inaczej myśleć...
Ja bym tak nie zrobił , ale może masz racjie ,
bo nie kazdy interesuje się mocno quadami aby wiedziec ze yamaha to polaris
tamto a suzuki ma jeszcze tamto więc moim zdaniem każdemu laikowi powino
się dokładnie napisac o danym modelu , a nie pisac polaris the best
bo kupi pojedzie w teren i okaże sie ze ma najciezszego quada na rynku moze sie
ostro zdzwic he
Więc można by było udostępniac dane techniczne o polarisie jezeli się mówi ze jest taki the best
Więc moze panowie zróbcie testy vinsona i polara 500 porównajcie
to wniesie wiele i da opinie o marce
bo nie kazdy interesuje się mocno quadami aby wiedziec ze yamaha to polaris
tamto a suzuki ma jeszcze tamto więc moim zdaniem każdemu laikowi powino
się dokładnie napisac o danym modelu , a nie pisac polaris the best
bo kupi pojedzie w teren i okaże sie ze ma najciezszego quada na rynku moze sie
ostro zdzwic he

Więc można by było udostępniac dane techniczne o polarisie jezeli się mówi ze jest taki the best
Więc moze panowie zróbcie testy vinsona i polara 500 porównajcie
to wniesie wiele i da opinie o marce
Ostatnio zmieniony czw 07 lut, 2008 przez Strugal, łącznie zmieniany 2 razy.
[size=75]Jesli mieszkasz na prowincji, znasz prawdziwe, mocne przeżycia i gardzisz mieszczańską manierą, doskonale wiesz co czuję,gdy zasiadam za kierownicą mojego quada.Szacunek dla wszystkich, którzy kumają o co w tym wszystkim chodzi.[/size]
- BadAmstaff
- Kontakt:
Juz nie zabieram głosu bo widze że i tak i tak tak zostanie
Arecki dobrze mówi
Więc pozostawię reszte bez komenta i błagam prezzi żebys się ograniczył z Polarisem
Kochaj go ale w ciszy
i żeby chociaż 1 na 100 postów nie zawierał słowa Polaris
Arecki dobrze mówi
Więc pozostawię reszte bez komenta i błagam prezzi żebys się ograniczył z Polarisem

Kochaj go ale w ciszy

- prezziguzzi
- Kontakt:

są marki na świecie które istnieją od lat czy się to wam podoba czy nie ,bo mają szereg cech które podobają sie ludziom nie "mistrzom i znawcom" bo są wyjątkowe bo mają cechy których nie ma i nie będzie miał żaden japończyk.....i są NAPRAWIALNE przez 30 czy następne 50 lat..w odróżnieniu od np.wschodnich marek ,taka polityka pro klientowska....kochasz gada możesz go mieć i 100lat ....

.:GALEON:.