Yamaha BearTracker 250
od razu widać fachure dokładnie tak.
zabezpieczenie to też działa tak ze nie zapalisz maszyny jak jest na biegu ni nie ma hamulca parkingowego to nie zapalisz motorka. Miałeś racje stopu nie ma na pewno (maszynka już stoi w garażu wiec sprawdzałem). no i najważniejsze żoneczce mojej sie on podoba (nawet nie jestem zazdrosny)
dzięki za informacje pewnie nie raz jeszcze zapytam o lajkonickie sprawy
Tytus
zabezpieczenie to też działa tak ze nie zapalisz maszyny jak jest na biegu ni nie ma hamulca parkingowego to nie zapalisz motorka. Miałeś racje stopu nie ma na pewno (maszynka już stoi w garażu wiec sprawdzałem). no i najważniejsze żoneczce mojej sie on podoba (nawet nie jestem zazdrosny)
dzięki za informacje pewnie nie raz jeszcze zapytam o lajkonickie sprawy
Tytus
pytanie do stahoo
po dzisiejszym katowniu beartrackkerka zabrakło hamulców. fakt zanuzeni w wodzie i błocie powyzej kół wiec bebny mogły syfu nabra. tylko dziwne jest ze laka hamulca tylnego całkowicie miękka. predwczoraj tez dostal (dzis rano zamarzły hamulce z przodu ale wrzątek pomógł ale hamulce dziłały. mozliwe zebt linka sam sie popusciła. prosze o jakis sugestie. czy po kazdej jeździe beda takie problemy z bebnami.
btw. quadzik bardzo dzielny tak jak pisałes a jak si jedzi w obstawie 2 bombek (400 i 800) to nic nie jest straszne no chba ze bombki sie wkleją ale na tym zabawa polega.
PZDR
Tytus
btw. quadzik bardzo dzielny tak jak pisałes a jak si jedzi w obstawie 2 bombek (400 i 800) to nic nie jest straszne no chba ze bombki sie wkleją ale na tym zabawa polega.
PZDR
Tytus