Yamaha BearTracker 250
Yamaha BearTracker 250
Czy jest tu ktos kto mial do oczynienia z takim motorkiem Pytałem ludzi z SSQUAD i opinie ich są bardzo pozytywne. Nie mniej jednak moze tu napisze mi tez paru fachurów którzy sie bawili na tych 4 kółkach. Chętnie popytam poczytam opinie innych. Na pewno pare osób wychował tem sprzęcik.
Pozdrawiam
Tytus
Pozdrawiam
Tytus
pewnie tak tak jak wielu bikerów zaczyna od poj 1000 ale są tacy którzy nie maja od razu kaski na misia Czytająć jednak wasze (nasze) forum wielu doradzało taka yamaszke jako maszyne do pierwszych chwil zabawy. Toz to Ty masz w swoich galeriach jedyne chyba w Polsce zdjecia Beartrackera w błocie. I zaraz takie małe pytanko czy ten motor ma fabrycznie swiatło stopu???? mój do mnie przyjedzie w sobote ale z tego co go ogladałem to nie miał stopu tylko pozycje z tyłu.
PZDR
TYTUS
PZDR
TYTUS
no dla mmie to jasne ze zarowka 2 włókna ale były własciciel mówił ze nigdy nie swiaciła (ale nigdy nie sprawdzał czy zarówka ma 2 sprawne włókna) czy mozliwe jest ze quad może nie mieć stopu. Z lewego recznego hamulca wychodz jakaś wiązka kabli ale z prawego w kierownicy nić poza manetka gazu nie wychodzi. Moze czyjnik jest gdzieś scowany przy gazie. nie logiczne zeby miał tylko pozycje a nie miał stopu. ale moze tak to właśnie jest.
PZDR
Tytus
PZDR
Tytus