"Polemiki na temat G700"
11 błędów ortograficznych.
3 błędy interpunkcyjne.
To punkty ocen z Polskiego u Pana 'domina11', hmm? Czy liczba przy nicku znaczy błędy ortograficzne??
P.S. Mesel gratuluje szybkiej interwencji, a Dominika to nie zrozumiałem. Może to gwara?? QUADOWCA ZE SZCZECINA
Pozdrawiam
Kamil
3 błędy interpunkcyjne.
To punkty ocen z Polskiego u Pana 'domina11', hmm? Czy liczba przy nicku znaczy błędy ortograficzne??
P.S. Mesel gratuluje szybkiej interwencji, a Dominika to nie zrozumiałem. Może to gwara?? QUADOWCA ZE SZCZECINA
Pozdrawiam
Kamil
rozumiem tylko tych którzy też jezdzą na quadach
Proszę ułatwię Ci kupno alkomatu http://www.alkomaty.net.pl/?_type=3&gcl ... ZwodD0xxZA
Uwaga !!! Nie do korzystania w terenie błotnistym ( może zawyżać )
Uwaga !!! Nie do korzystania w terenie błotnistym ( może zawyżać )
rozumiem tylko tych którzy też jezdzą na quadach
- Adamiak Jarosła
- Kontakt:
Wypowiem się bezstronnie bo jeżdżę KingQuadem. Miałem okazję ( dzięki koledze SEBA 78 ) powozić maszynę G700 na Gryfie - KingQuad umarł, powozić bo drugiego dnia ja prowadziłem ze względu na tzw" gabaryt" a SEBA był pasażerem i solo na RR. Wspomaganie w G 700 to wspaniała sprawa !!! Całkiem inne odczucia z jazdy niż bez. Oczywiście trzeba się przyzwyczaić. Jednak jak pisałem w temacie Kietlic jestem " minimalistą" i moje motto to : jeśli czegoś nie ma , to nie może się popsuć ". Jak ktoś będzie jeździł od święta oglądać widoczki w lesie ,to sprzęta ( nie tylko Yamahę ) nie zajeździ. Co innego zawody. Fajna sprawa to wspomaganie ale czy bezwzględnie konieczne? Chyba nie . Nikt nikogo nie zmusza do kupna Yamahy lub Suzuki lub innej marki quada. Awaryjność może wystąpić jako " choroba wieku młodzieńczego" ale to się zdarza najlepszym markom. Można mieć nadzieję że Yamaha poradzi sobie z tym.
Suzuki też nie jest takie bezawaryjne jak niektórzy piszą- wiem z doświadczenia.
Pompa paliwa + tulejki w zawieszeniu + przekaźnik od pompy paliwa - to niektóre z wymagających napraw rzeczy.
Suzuki też nie jest takie bezawaryjne jak niektórzy piszą- wiem z doświadczenia.
Pompa paliwa + tulejki w zawieszeniu + przekaźnik od pompy paliwa - to niektóre z wymagających napraw rzeczy.