Wyniki sprzedży za rok 2007
No ale zrozum ze tego momentami juz sie nie da czytac. Sam zaczołem ostatnio czesciej przegladac inne forum bo tam jest mniej Polarisa. (Grzesiu wybacz moja chwilowa słabość)
Zostawcie troche miejsca na inne tematy NIE zwiazane z ........(no i znowu musze to napisac) ..polarisem:/:/:/
Zostawcie troche miejsca na inne tematy NIE zwiazane z ........(no i znowu musze to napisac) ..polarisem:/:/:/
SUZUKI VINSON KING 500 4x4
BOMBARDIER RENEGADE X BLACK
BOMBARDIER RENEGADE X BLACK
- prezziguzzi
- Kontakt:
- prezziguzzi
- Kontakt:
Markus - musisz chyba przywyknąć
Ja się z uśmiechem nauczyłem uodparniać na polarki, sweterki i bez uśmiechu na inne "ptaszki z ptasią grypą"
A Polsony tak mają, trzeba chłopaków zrozumieć i troszkę cenić za to co robią i chwała im za to
I czasem poprostu przez palce czytać co piszą - mi się już Polarki śnią po nocach przez tą ich sieczkę... Ale może to właśnie ta metoda?
Ja się z uśmiechem nauczyłem uodparniać na polarki, sweterki i bez uśmiechu na inne "ptaszki z ptasią grypą"
A Polsony tak mają, trzeba chłopaków zrozumieć i troszkę cenić za to co robią i chwała im za to
I czasem poprostu przez palce czytać co piszą - mi się już Polarki śnią po nocach przez tą ich sieczkę... Ale może to właśnie ta metoda?
.:GALEON:.
- prezziguzzi
- Kontakt:
- prezziguzzi
- Kontakt:
Swięte słowa.markus
Jesli na tym forum wolna wam robic sobie reklame (w przeciwienstwie do innego forum) to prosze, zlitujcie sie bo juz sie wymiotowac chce
Czytając to forum mam wrażenie że 80 % świata quadowego kręci się wokół Polarisa!
Quad= Polaris , Electrolux=Odkurzacz - na takie skojarzenie trzeba sobie niestety zapracować.
A ja z wrodzonej przekory nigdy nie kupie Polarisa.!!!
Chyba są za dobre i za tanie jak dla mnie...!
Ostatnio zmieniony wt 29 sty, 2008 przez denis, łącznie zmieniany 1 raz.