Bombardier vs Polaris

Konfrontacje modeli, porównania, zalety i wady...
Awatar użytkownika
KoKoS
Kontakt:

Post autor: KoKoS » ndz 11 lis, 2007

możlliwość jest zawsze... ze względu na niezależne napewno będzie się dało jechać lesnymi drużkami ale nie licz na wojowanie w dwie osoby.

Co do mocy, to moc jest napraaawde ogromna, ale wiadomo że da się jechac powoli ;)
A jak dociśniesz to pokazuje pazurki :)
PoZdRo FoR All
odpalając potwora
moje poglądy się zmieniają, zaczynam inaczej myśleć...

Bad-i

Post autor: Bad-i » pn 12 lis, 2007

ja szukam czegos takiego do wlasnej zabawy a jak bedzie trzeba to zeby przewiesc kobiete na druga strone lasu do tesciowej :D

Awatar użytkownika
KoKoS
Kontakt:

Post autor: KoKoS » pn 12 lis, 2007

nie bedzie to wygodna jazda i nie ma co liczyc na to ze bedziesz sobie z nia śmigał komfortowo. Ale przewieziesz ją całą ;) A w drodze powrotnej samemu ulala :lol:
PoZdRo FoR All
odpalając potwora

Awatar użytkownika
Grzesiek G

Post autor: Grzesiek G » pn 12 lis, 2007

Ten Outlaw , o którego zapytujesz jest wystawiony na allegro od wakacji . Dzwoniłem w jego sprawie w piątek i okazuje się , że ponoć jest w drodze do Polski i ma być za ok. 3tyg . Trochę to wszystko dziwnie się przedstawia :shock:

Bad-i

Post autor: Bad-i » wt 13 lis, 2007

Grzesiek G napisał: Ten Outlaw , o którego zapytujesz jest wystawiony na allegro od wakacji . Dzwoniłem w jego sprawie w piątek i okazuje się , że ponoć jest w drodze do Polski i ma być za ok. 3tyg . Trochę to wszystko dziwnie się przedstawia :shock:
tego z allegro tez znam. To Panowie z Lomzy ktorzy sprowadzaja wszystko z US. Ja mam mozliwosc kupna takiego samego ale bezposrednio przez kolege ktory tez sie tym zajmuje.
Ostatnio zmieniony wt 13 lis, 2007 przez Bad-i, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Motyf
Kontakt:

Post autor: Motyf » wt 13 lis, 2007

nie wiem czy Outlaw nie jest za miękki by wozic 2 osoby, musiałbys przetestowac to przed kupnem - utwardzić zawiechy i pojeździć troche. wszystko zalezy od Waszego ciężaru.

Awatar użytkownika
KoKoS
Kontakt:

Post autor: KoKoS » wt 13 lis, 2007

Regulowane gazowa FOXy powinny załatwić sprawę...
PoZdRo FoR All
odpalając potwora

Bad-i

Post autor: Bad-i » śr 14 lis, 2007

nieeee bez przesady, z kobieta to moze z 3 kilometry z predkoscia 20 km/h (tyle zeby zostawic ;) )

Awatar użytkownika
BadAmstaff
Kontakt:

Post autor: BadAmstaff » ndz 13 sty, 2008

Na tym i na tym ciężko w dwie osoby obydwa to potwory. Obydwa mają dużo mocy, obydwa i obydwa ale i tak ciężko je porównać chcesz błotko, las, szutry Can-am Rene chcesz tor, również szutry, wyścigi To Outlaw pozostaje nie da sie ich porównac pod wzgledem użyteczności
Bomba Atomowa 800 Zamienie GRIZZLY 700 EPS 2007 rok SALON POLSKA jeszcze 1 rok gwarancji na CAN-AM RENEGADE 800

ODPOWIEDZ

Wróć do „Porównania modeli”