POLSON !!!!
haha, Prezzi nie pierdziel:) Nie bylo Cie to nie gadaj, tylko Woytek zostal nagrany (przeze mnie zreszta), a wlasnie skoro juz o 800tce, to wlasnie druga (wiadomo czyja: ) rowniez nie dala rady i to wlasnie Matinator powiedzial, ze w tej kwestii Polo nie da rady... i nie dal! ..i dobrze, bo kazdy sprzet ma swoje lepsze i slabsze strony:)
A ja to pisze nie z pretensjami, a z sympatia, wiec nie zaperzaj sie Dziadu, bo za dlugo sie znamy i papramy w tym terenie;)))
Shelton - mnie Prezzi jakies 15 lat temu namowil, zebym crossem wjechal w 'śmierdziawke' i wjechalem... nawet przejechalem, tylko potem moto.. zdalem.. na zlom:)
a serwis masz dobry, tylko koledzy nie moga oddawac, bo maja terminy 10 razy dluzsze;)
A ja to pisze nie z pretensjami, a z sympatia, wiec nie zaperzaj sie Dziadu, bo za dlugo sie znamy i papramy w tym terenie;)))
Shelton - mnie Prezzi jakies 15 lat temu namowil, zebym crossem wjechal w 'śmierdziawke' i wjechalem... nawet przejechalem, tylko potem moto.. zdalem.. na zlom:)
a serwis masz dobry, tylko koledzy nie moga oddawac, bo maja terminy 10 razy dluzsze;)
Reid (Radek)
"NOTEAM" ;)
"NOTEAM" ;)
btw. a jak u Ciebie w seriwisie 'zalegaja' moje pojazdy, to moze warto nad tym sie zastanowic.. klient sam ma sobie kupowac czesci, sam moze tez mam naprawiac?
jakby tak bylo, to bym na swoim podworku rozkrecil ten skuter, a nie oddawal do profesjonalnego serwisu:)
A swoja droga snilo mi sie, ze Paulina z Twoimi Szkrabami tez smigala Polarisem..
sen, czy jawa???
jakby tak bylo, to bym na swoim podworku rozkrecil ten skuter, a nie oddawal do profesjonalnego serwisu:)
A swoja droga snilo mi sie, ze Paulina z Twoimi Szkrabami tez smigala Polarisem..
sen, czy jawa???
Reid (Radek)
"NOTEAM" ;)
"NOTEAM" ;)
- prezziguzzi
- Kontakt:
- prezziguzzi
- Kontakt:
- prezziguzzi
- Kontakt:
- prezziguzzi
- Kontakt: