GPS na quada
Wychodzilem z tego samego zalozenia. Do czasu kiedy sie nie zorientowalem ze na amerykanskim ebay'u garmin 276c kosztuje ok 350 do 450$ (w zaleznosci czy nowka folia czy po wystawie) + ok. 50$ wysylka czyli na polskie wychodzi okolo 1250pln, oczywiscie pod warunkiem ze na clo nie trafi bo wtedy i vat trza doliczyc. No ale i tak sie oplaca bo lekka liczac 800pln w kieszni pozostaje.michals:
ale ma jedna niekwestionowana zalete - cena. Nie kosztuje 2500 tak jak garmin. w moim przypadku jest to za darmo poniewaz pda do nawigacji uzywam w aucie
Co do gwarnacji to nie ma z tym problemu tylko trzeba pamietac zeby sprzedawca z usa wyslal dowod sprzedazy. Gwaracja obslugiwana jest przez oddzial w GB ( z polski sprzedawcy tez tam wysylaja)
Pozdrawiam
Yutek
Ostatnio zmieniony pn 24 gru, 2007 przez yutek, łącznie zmieniany 1 raz.
to bardzo dobra cena ale do tego trzeba jeszcze doliczyć kartę. 128MB wystarcza.
Akcesoria też są drogie.
Tym nie mniej 276C to marzenie na quada. Myję go pod kranem, świetny, bardzo jasny, kontrastowy i szczegółowy ekran i...szybkość nie porównywalna z ręcznymi urządzeniami klasy popularnej 60ki Garmina
Akcesoria też są drogie.
Tym nie mniej 276C to marzenie na quada. Myję go pod kranem, świetny, bardzo jasny, kontrastowy i szczegółowy ekran i...szybkość nie porównywalna z ręcznymi urządzeniami klasy popularnej 60ki Garmina
NAWIGACJA-jaką kupic
WITAM-mam małe pytanie (jak zwykle-zreszto)Panowie może ktoś mi doradzi jaką nawigacje kupic do quada- "coby" się w terenie nie zapodziac-za długo??? I tak przy okazji: "WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W NOWYM ROKU 2008"
Ja bym poradził Ci GARMINA eTrex Legend HCx a to jest stronka http://www.garmin.com.pl/rekreacja/gps- ... ow-99.html
to co ci zaproponowałem jest kieszonkowy GPS ale może znajdę na quada
to co ci zaproponowałem jest kieszonkowy GPS ale może znajdę na quada
rozumiem tylko tych którzy też jezdzą na quadach