GPS na quada

Gdzie jeździć, wyposażenie ridera, wyposażenie atv-ki, rejestracja, import quadów, przepisy prawne, prawo jazdy, nawigacja...
ODPOWIEDZ
MaciekP

Post autor: MaciekP » ndz 23 gru, 2007

2CAN, co do map, to włascie skończyłem mapę na 30 000 węzłów i 4 tysiące obiektów i mam dosyć. Teraz czas na testy w terenie.

yutek

Post autor: yutek » pn 24 gru, 2007

michals:
ale ma jedna niekwestionowana zalete - cena. Nie kosztuje 2500 tak jak garmin. w moim przypadku jest to za darmo poniewaz pda do nawigacji uzywam w aucie
Wychodzilem z tego samego zalozenia. Do czasu kiedy sie nie zorientowalem ze na amerykanskim ebay'u garmin 276c kosztuje ok 350 do 450$ (w zaleznosci czy nowka folia czy po wystawie) + ok. 50$ wysylka czyli na polskie wychodzi okolo 1250pln, oczywiscie pod warunkiem ze na clo nie trafi bo wtedy i vat trza doliczyc. No ale i tak sie oplaca bo lekka liczac 800pln w kieszni pozostaje.
Co do gwarnacji to nie ma z tym problemu tylko trzeba pamietac zeby sprzedawca z usa wyslal dowod sprzedazy. Gwaracja obslugiwana jest przez oddzial w GB ( z polski sprzedawcy tez tam wysylaja)

Pozdrawiam
Yutek
Ostatnio zmieniony pn 24 gru, 2007 przez yutek, łącznie zmieniany 1 raz.

MaciekP

Post autor: MaciekP » pn 24 gru, 2007

to bardzo dobra cena ale do tego trzeba jeszcze doliczyć kartę. 128MB wystarcza.
Akcesoria też są drogie.
Tym nie mniej 276C to marzenie na quada. Myję go pod kranem, świetny, bardzo jasny, kontrastowy i szczegółowy ekran i...szybkość nie porównywalna z ręcznymi urządzeniami klasy popularnej 60ki Garmina

klakar

NAWIGACJA-jaką kupic

Post autor: klakar » sob 29 gru, 2007

WITAM-mam małe pytanie (jak zwykle-zreszto)Panowie może ktoś mi doradzi jaką nawigacje kupic do quada- "coby" się w terenie nie zapodziac-za długo??? I tak przy okazji: "WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W NOWYM ROKU 2008"

Awatar użytkownika
kamilquad

Post autor: kamilquad » sob 29 gru, 2007

Ja bym poradził Ci GARMINA eTrex Legend HCx a to jest stronka http://www.garmin.com.pl/rekreacja/gps- ... ow-99.html
to co ci zaproponowałem jest kieszonkowy GPS ale może znajdę na quada
rozumiem tylko tych którzy też jezdzą na quadach

Awatar użytkownika
ITAL
V-ce Admin
Quad:: Honda Rincon 680 :)
Imię: Adam
Kontakt:

Post autor: ITAL » sob 29 gru, 2007

Kamil jeżeli wiesz ,ze to jest GPS "kieszonkowy" to po co proponujesz go na quada a zaraz potem piszesz że to nie najlepszy wybór?

Biorę Cię na celownik :evil: :evil:
Honda Rincon TRX 680 FA 2008! Red :I love HONDA:

silverb6

Post autor: silverb6 » sob 29 gru, 2007

Nareszcie :) ,bo lekko się męczę czytając fajtłapowate wypowiedzi tego kolesia. :?

A co sądzicie o Zumo 500 lub 550? Sprawdza się to na quada?

klakar

Post autor: klakar » sob 29 gru, 2007

PANOWIE!!! O PODPOWIEDZ NIESZCZĘŚNIK PROSI!!! MIEJCIE LITOŚC,BO PODOBNO "BYLE CO KUPIC TO LEPIEJ SIĘ UPIC"

Awatar użytkownika
ITAL
V-ce Admin
Quad:: Honda Rincon 680 :)
Imię: Adam
Kontakt:

Post autor: ITAL » sob 29 gru, 2007

Wystarczy przeczytać od początku ten temat :) i odpowiedz gotowa
Honda Rincon TRX 680 FA 2008! Red :I love HONDA:

silverb6

Post autor: silverb6 » sob 29 gru, 2007

Sorry Ital ale cały temat czytałem i po twojej powyższej uwadze przejrzałem jeszcze raz i nie widzę nic na temat Zumo.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Niezbędnik quadowca”