CO KUPIŚ SUZUKI KING CZY YAMAHA GRIZZLY 4x4 700?
- prezziguzzi
- Kontakt:
Dojrzec to można do małżeństwa a nie do Polarisa.Co wy ludzie uważacię tą markę jako bożyszcze w świecie quadów.Jeszcze pare miesięcy temu miałem chęć kupić Polarisa a nawet dwa.Ale przez te wjeczne napieranie i wychwalanie Polarisa oraz obsmarowywanie innych marek to aż się robi niedobrze.Nigdy Polarisa nie dla tego że jest to zły quad ale dla tego że za dużo się o nim słodko pierdzi na forum.Bez urazy dla ludzi na Polarisach.Pozdrawiam Michał
- prezziguzzi
- Kontakt:
Ale to zpolaryzowanie to przegięcie załózcie forum polarów i tam bedziecie kasztanic ,
Bo nikt nie mówi ze polaris jest zły ale jak ktos mówi ciągle polaris to niedobrze sie robi
I jescze jedno przez ten okres polaryzowania nie bylo ani słowa że cos sie popsuło itp. w tych hiper piper super quadach
Pozdrawiam Piotr
Bo nikt nie mówi ze polaris jest zły ale jak ktos mówi ciągle polaris to niedobrze sie robi
I jescze jedno przez ten okres polaryzowania nie bylo ani słowa że cos sie popsuło itp. w tych hiper piper super quadach
Pozdrawiam Piotr
[size=75]Jesli mieszkasz na prowincji, znasz prawdziwe, mocne przeżycia i gardzisz mieszczańską manierą, doskonale wiesz co czuję,gdy zasiadam za kierownicą mojego quada.Szacunek dla wszystkich, którzy kumają o co w tym wszystkim chodzi.[/size]
prezziguzzi:
wrzuć na luz znaczy "N" i poczytaj ile cukruje się na temat np.suzuki,hondy itd. nie wspominając o yamasze
..każdy miłośnik marki ma prawo cieszyć się ze swojego wozu ciśnienie "0"
.....i tylko POLARIS
Ja jestem na luzie a cieszenie się ze swojego wozu a ciąganie na sznurku to dwie inne rzeczy. :mrgreen:Ważne jest też to żeby plusy bryki nie przesłoniły minusów.Kończe temat PEACE
Ostatnio zmieniony śr 19 gru, 2007 przez yamahator, łącznie zmieniany 3 razy.
- prezziguzzi
- Kontakt:
Ja nie pozwalam sobie tylko wyrażam swoją opinie
I ja nikogo nie obraziłem a jak ktoś poczuł się obrazony to Przepraszam
I ja nikogo nie obraziłem a jak ktoś poczuł się obrazony to Przepraszam
Ostatnio zmieniony wt 18 gru, 2007 przez Strugal, łącznie zmieniany 1 raz.
[size=75]Jesli mieszkasz na prowincji, znasz prawdziwe, mocne przeżycia i gardzisz mieszczańską manierą, doskonale wiesz co czuję,gdy zasiadam za kierownicą mojego quada.Szacunek dla wszystkich, którzy kumają o co w tym wszystkim chodzi.[/size]
- prezziguzzi
- Kontakt: