CO KUPIŚ SUZUKI KING CZY YAMAHA GRIZZLY 4x4 700?

Co kupić, na co wymienić, jaki najlepszy na początek...
Awatar użytkownika
Motyf
Kontakt:

Post autor: Motyf » sob 15 gru, 2007

nikt cie nie namawia strugal, do tego trzeba dojrzec ale to nie ten temat.

Awatar użytkownika
prezziguzzi
Kontakt:

Post autor: prezziguzzi » sob 15 gru, 2007

8) strugal uwolnij umysł :wink:
.:GALEON:.

Awatar użytkownika
yamahator

Post autor: yamahator » wt 18 gru, 2007

Dojrzec to można do małżeństwa a nie do Polarisa.Co wy ludzie uważacię tą markę jako bożyszcze w świecie quadów.Jeszcze pare miesięcy temu miałem chęć kupić Polarisa a nawet dwa.Ale przez te wjeczne napieranie i wychwalanie Polarisa oraz obsmarowywanie innych marek to aż się robi niedobrze.Nigdy Polarisa nie dla tego że jest to zły quad ale dla tego że za dużo się o nim słodko pierdzi na forum.Bez urazy dla ludzi na Polarisach.Pozdrawiam Michał

Awatar użytkownika
prezziguzzi
Kontakt:

Post autor: prezziguzzi » wt 18 gru, 2007

wrzuć na luz :D znaczy "N" :mrgreen: i poczytaj ile cukruje się na temat np.suzuki,hondy itd. nie wspominając o yamasze :P

..każdy miłośnik marki ma prawo cieszyć się ze swojego wozu :wink: ciśnienie "0" :mrgreen:
.....i tylko POLARIS :twisted:

Awatar użytkownika
Strugal

Post autor: Strugal » wt 18 gru, 2007

Ale to zpolaryzowanie to przegięcie załózcie forum polarów i tam bedziecie kasztanic ,
Bo nikt nie mówi ze polaris jest zły ale jak ktos mówi ciągle polaris to niedobrze sie robi
I jescze jedno przez ten okres polaryzowania nie bylo ani słowa że cos sie popsuło itp. w tych hiper piper super quadach
Pozdrawiam Piotr
[size=75]Jesli mieszkasz na prowincji, znasz prawdziwe, mocne przeżycia i gardzisz mieszczańską manierą, doskonale wiesz co czuję,gdy zasiadam za kierownicą mojego quada.Szacunek dla wszystkich, którzy kumają o co w tym wszystkim chodzi.[/size]

Awatar użytkownika
yamahator

Post autor: yamahator » wt 18 gru, 2007

prezziguzzi:
wrzuć na luz :D znaczy "N" :mrgreen: i poczytaj ile cukruje się na temat np.suzuki,hondy itd. nie wspominając o yamasze :P

..każdy miłośnik marki ma prawo cieszyć się ze swojego wozu :wink: ciśnienie "0" :mrgreen:
.....i tylko POLARIS :twisted:

Ja jestem na luzie a cieszenie się ze swojego wozu a ciąganie na sznurku to dwie inne rzeczy. :twisted: :mrgreen:Ważne jest też to żeby plusy bryki nie przesłoniły minusów.Kończe temat PEACE :lol: :lol:
Ostatnio zmieniony śr 19 gru, 2007 przez yamahator, łącznie zmieniany 3 razy.

Awatar użytkownika
prezziguzzi
Kontakt:

:D strugal nie pozwalaj sobie :wink: nikt tu cię nie obraża...
...cały czas się coś psuje :wink: bo jak się jeździ a nie pieści i do tego czasami nie umie to nic dziwnego...ze czasami coś trzeba zrobić...

Awatar użytkownika
Strugal

Ja nie pozwalam sobie tylko wyrażam swoją opinie :lol:
I ja nikogo nie obraziłem a jak ktoś poczuł się obrazony to Przepraszam
Ostatnio zmieniony wt 18 gru, 2007 przez Strugal, łącznie zmieniany 1 raz.
[size=75]Jesli mieszkasz na prowincji, znasz prawdziwe, mocne przeżycia i gardzisz mieszczańską manierą, doskonale wiesz co czuję,gdy zasiadam za kierownicą mojego quada.Szacunek dla wszystkich, którzy kumają o co w tym wszystkim chodzi.[/size]

Awatar użytkownika
prezziguzzi
Kontakt:

....widzę wawer w opozycji :twisted: dawno nie dostali łomotu :P może się umówimy :wink:

Awatar użytkownika
Strugal

hahaha :lol:

Zablokowany

Wróć do „Jakiego quada wybrać...”