Pogaduchy o CF Off-Top
-
- Quad:: CF Moto 500
Re: Pogaduchy o CF Off-Top
Witam jestem nowy mam problem z mechanizm zmiany napędu w cf moto 500 proszę o pomoc
witam panowie
juz sie przywitalem tam gdze trzeba wiec pora na pierwsze pytanko
dzi mam zamiar zmienic sworzen gorny w cf520. dolny wszedl bez problemy ale gorny nie chce sie tak latwo poddac
od wczoraj lezy w zamrazarce i sie chlodzi a samo miejsce gdzie wchodzi sworzen mam zamiar jeszcze suszarka ogrzac. Mam nadzieje ze wejdzie ale jak nie to moze jakies porady?? Dodam ze mam zamiar wiekszosc zreczy robic sam wiec jak to mowia kto pyta nie bladzi
jak w przywitalni juz pisalem przepraszam z gory za brak polskich znakow
juz sie przywitalem tam gdze trzeba wiec pora na pierwsze pytanko
dzi mam zamiar zmienic sworzen gorny w cf520. dolny wszedl bez problemy ale gorny nie chce sie tak latwo poddac
od wczoraj lezy w zamrazarce i sie chlodzi a samo miejsce gdzie wchodzi sworzen mam zamiar jeszcze suszarka ogrzac. Mam nadzieje ze wejdzie ale jak nie to moze jakies porady?? Dodam ze mam zamiar wiekszosc zreczy robic sam wiec jak to mowia kto pyta nie bladzi
jak w przywitalni juz pisalem przepraszam z gory za brak polskich znakow
Witam
Potrzebuję pomocy w wyborze quada to będzie mój pierwszy, mam do dyspozycji 35000zł myślałem nad pojemnością do 600 z napędem 4x4 co byście polecili ,użytkujecie takie maszyny wiecie które są awaryjne a które można kupić . Pozdrawiam
Potrzebuję pomocy w wyborze quada to będzie mój pierwszy, mam do dyspozycji 35000zł myślałem nad pojemnością do 600 z napędem 4x4 co byście polecili ,użytkujecie takie maszyny wiecie które są awaryjne a które można kupić . Pozdrawiam
-
- Quad:: CF MOTO X8
- Imię: Piotrek
Ja jeżdżę x8 od 2014 zrobiłem 4200km i nie mogę na niego powiedzieć złego słowa, nie mam co prawda doświadczenia z innymi ale polecam szczególnie w wersji z wspomaganiem
- rzeznikczek
- Quad:: CF Moto 500 BE, 550. X8 :D
- Imię: Robert
siemka, mam pytanie Ktoś coś kombinował z lepszym oświetleniem w cf x8. Często jeżdżę w nocy, mam LED 120 W, ok ale jak zgaszę LEDa to jest lipa straszna, w między czasie miałem krótko cf 550 i było o niebo lepiej.
Może żarówki albo jakieś lampy nowe ??? fajnie coś widzieć bez oślepiania innych
Może żarówki albo jakieś lampy nowe ??? fajnie coś widzieć bez oślepiania innych