Nowe Forum na Quadzik.pl
- Grzegorz Głowienka
- Administrator
- Quad:: testowy :)
- Imię: Grzegorz
- Kontakt:
Nowe Forum na Quadzik.pl
Witam serdecznie wszystkich zapalonych quadowców oraz tych, którzy wkraczają dopiero w całą przyjemność związaną z quadami. Kiedy niecały rok temu (dokładnie 10 listopada 2004 roku) ruszyła Strona Miłośników Czterokołowców Quadzik.pl, w założeniu była tylko moją domową hobbystyczną stroną. Ale szybko okazało się, że zapotrzebowanie na informacje quadowe jest bardzo duże. I tak przez kolejne miesiące mogliście oglądać dużo zdjęć i filmów z imprez quadowych organizowanych w Polsce.
Teraz przyszła pora na Forum. Chciałbym bardzo mocno zachęcić was do rejestrowania się na forum, do zadawania pytań oraz dzielenia się swoją wiedzą na temat quadów. Nie znajdziecie tu jeszcze żadnych informacji, a i użytkowników też jakby malutko . Trzeba jednak kiedyś zacząć: tak więc Forum Quadzik.pl oficjalnie rusza dziś.
Oprócz pisania nowych postów zgłaszajcie do nas przede wszystkim pochwały oraz jak już bardzo musicie to również propozycje i uwagi związane z działaniem strony i nowego forum.
Pozdrawiam Grzegorz Głowienka
Teraz przyszła pora na Forum. Chciałbym bardzo mocno zachęcić was do rejestrowania się na forum, do zadawania pytań oraz dzielenia się swoją wiedzą na temat quadów. Nie znajdziecie tu jeszcze żadnych informacji, a i użytkowników też jakby malutko . Trzeba jednak kiedyś zacząć: tak więc Forum Quadzik.pl oficjalnie rusza dziś.
Oprócz pisania nowych postów zgłaszajcie do nas przede wszystkim pochwały oraz jak już bardzo musicie to również propozycje i uwagi związane z działaniem strony i nowego forum.
Pozdrawiam Grzegorz Głowienka
Dzisiaj się zarejestrowałem
I od razu melduję, że coś jest nie tak z optyką (chyba to czarne tło), nie da się czytać dłużej niż kilka chwil, tekst się rozjeżdża. To znaczy ja tak to widzę, nie wiem jak inni.
A poza tym czarne jest smutne. Nie podoba się.
No to sobie zabłysnąłem
I od razu melduję, że coś jest nie tak z optyką (chyba to czarne tło), nie da się czytać dłużej niż kilka chwil, tekst się rozjeżdża. To znaczy ja tak to widzę, nie wiem jak inni.
A poza tym czarne jest smutne. Nie podoba się.
No to sobie zabłysnąłem
Już niedługo zwoduję delfina, założę pianę i fiu...na Ostrołękę!
Marcolife no to zabłysnąłeś
Ale może jakimś rozwiązaniem byłoby wprowadzenie różnych skórek dla forum. Wdzedłem w swój profil i tam jest do wyboru Styl forum - czyli można zapewne przygotować różne wyglądy forum, żeby np. taki Marcolife mógł sobie wybrać np. czerwone tło albo karmazynowe albo białe. Admini jest to możliwe do zrobienia?
Bo nam jeszcze świeżo zarejestrowany Marcolife jakiejś deprechy się nabawi...
Ale może jakimś rozwiązaniem byłoby wprowadzenie różnych skórek dla forum. Wdzedłem w swój profil i tam jest do wyboru Styl forum - czyli można zapewne przygotować różne wyglądy forum, żeby np. taki Marcolife mógł sobie wybrać np. czerwone tło albo karmazynowe albo białe. Admini jest to możliwe do zrobienia?
Bo nam jeszcze świeżo zarejestrowany Marcolife jakiejś deprechy się nabawi...
- Krzysztof Wronowski
- Grzegorz Głowienka
- Administrator
- Quad:: testowy :)
- Imię: Grzegorz
- Kontakt:
Dla tych którym się rozjeżdża przygotowałem Jasne forum Quadzik.pl
Kliknij tu, żeby poczytać o zmianie stylu forum.
Kliknij tu, żeby poczytać o zmianie stylu forum.