Nowe Forum na Quadzik.pl

Działanie strony i forum. Chcesz nas pochwalić :) coś nie działa? masz jakieś opinie, uwagi lub propozycje? Pisz śmiało...
Awatar użytkownika
Grzegorz Głowienka
Administrator
Quad:: testowy :)
Imię: Grzegorz
Kontakt:

Nowe Forum na Quadzik.pl

Post autor: Grzegorz Głowienka » śr 24 sie, 2005

Witam serdecznie wszystkich zapalonych quadowców oraz tych, którzy wkraczają dopiero w całą przyjemność związaną z quadami. Kiedy niecały rok temu (dokładnie 10 listopada 2004 roku) ruszyła Strona Miłośników Czterokołowców Quadzik.pl, w założeniu była tylko moją domową hobbystyczną stroną. Ale szybko okazało się, że zapotrzebowanie na informacje quadowe jest bardzo duże. I tak przez kolejne miesiące mogliście oglądać dużo zdjęć i filmów z imprez quadowych organizowanych w Polsce.

Teraz przyszła pora na Forum. Chciałbym bardzo mocno zachęcić was do rejestrowania się na forum, do zadawania pytań oraz dzielenia się swoją wiedzą na temat quadów. Nie znajdziecie tu jeszcze żadnych informacji, a i użytkowników też jakby malutko :). Trzeba jednak kiedyś zacząć: tak więc Forum Quadzik.pl oficjalnie rusza dziś.

Oprócz pisania nowych postów zgłaszajcie do nas przede wszystkim pochwały :) oraz jak już bardzo musicie to również propozycje i uwagi związane z działaniem strony i nowego forum.

Pozdrawiam Grzegorz Głowienka

Gruby

Post autor: Gruby » śr 24 sie, 2005

:lol: :lol: :lol: :idea: :idea: :idea:
witam
dobre posunięcie z tym forum

ps. widziałem Grzegorz że przesiadłeś się na przeprawówki napisz jak wrażenia z imprezy na czołgu.
pozdrawiam

Duncan
Kontakt:

Post autor: Duncan » czw 25 sie, 2005

Forum to dobry pomysl ale bedzie ciezko przebic forum atvpolska (cos wiem o tym :D ) Zmiencie logo bo to phpbb tutaj nie pasuje :D

KAIN

Post autor: KAIN » pn 29 sie, 2005

Witam szanowne choć skromne jeszcze grono, pozdrawiam obfitości życzę i urodzaju :D :D :D

Awatar użytkownika
Marcolife

Post autor: Marcolife » czw 30 lis, 2006

Dzisiaj się zarejestrowałem

I od razu melduję, że coś jest nie tak z optyką (chyba to czarne tło), nie da się czytać dłużej niż kilka chwil, tekst się rozjeżdża. To znaczy ja tak to widzę, nie wiem jak inni. :roll:

A poza tym czarne jest smutne. :cry: Nie podoba się.

No to sobie zabłysnąłem :lol:
Już niedługo zwoduję delfina, założę pianę i fiu...na Ostrołękę!

Sycyl1970

Post autor: Sycyl1970 » czw 30 lis, 2006

Marcolife no to zabłysnąłeś :)

Ale może jakimś rozwiązaniem byłoby wprowadzenie różnych skórek dla forum. Wdzedłem w swój profil i tam jest do wyboru Styl forum - czyli można zapewne przygotować różne wyglądy forum, żeby np. taki Marcolife mógł sobie wybrać np. czerwone tło albo karmazynowe albo białe. Admini jest to możliwe do zrobienia?

Bo nam jeszcze świeżo zarejestrowany Marcolife jakiejś deprechy się nabawi... ;)

Awatar użytkownika
stahoo

Post autor: stahoo » czw 30 lis, 2006

Marcolife, mnie sie wczoraj tez rozjezdzalo, ale to bylo chyba zmeczenie... (joke) :lol:

czarny kolor wskazuje na: "ciemna strone quad'ow" - a to juz jest cooltowe...

osobiscie mi sie podoba, jeszcze mi sie nie znudzilo...
.:GALEON:.

Awatar użytkownika
Krzysztof Wronowski

Post autor: Krzysztof Wronowski » czw 30 lis, 2006

Skórki byłyby idealnym rozwiązaniem , mi też po dłuższym czytaniu literki jak mrówki zaczynają uciekać sprzed oczu.
3fun - bo quady są naszą pasją

Awatar użytkownika
sXat
Kontakt:

Post autor: sXat » czw 30 lis, 2006

jak sie czyta w nocy kontrast w oczach mi siada :/ mimo ze mam czarnego quada proponuje jasne kolory :D
Jezdze z ssquadem ;)

Awatar użytkownika
Grzegorz Głowienka
Administrator
Quad:: testowy :)
Imię: Grzegorz
Kontakt:

Post autor: Grzegorz Głowienka » pt 01 gru, 2006

Dla tych którym się rozjeżdża przygotowałem Jasne forum Quadzik.pl
Kliknij tu, żeby poczytać o zmianie stylu forum.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Strona i Forum www.Quadzik.pl”