Ostatnimi czasy zawitał do nas 10-latek michał, który trochę narozrabiał wpisując się w prawie każdy temat, robiąc masę błędów itp...mol19:
Administracjo może już czas zastanowić się aby forum nie było ogólno-dostępne , kiedyś był poruszany ten temat (osoby polecane i polecające) Wydaje mi się, że wcześniej czy pózniej ale do tego dojdzie
Właśnie dostał tygodniowego bana, jeżeli nie pomoże dostanie kolejnego dłuższego...
Myślę, że na przyszłość musimy szybciej reagować w takich sprawach.
Dlatego od pewnego czasu przy wszystkich postach pojawiła się dodatkowa ikonka "!" - wykrzyknik - czyli zgłoś ten post do Moderatora lub Administratora.
Stąd prośba o zgłaszanie postów takich jak poniźej, żebyśmy nie musieli się męczyć:
Co do samego pomysłu osób polecanych i polecających - to moim zdaniem zwariowalibyśmy ze sprawdzaniem tego... I jeszcze kwestia wszystkich nowych, którzy nikogo nie znają, a chcą rozpocząć swoją przygodę z quadami i mają np. 30 lat i co mamy im zabronić dostępu do forum... Kto by ich polecił...???Grzesiu wiem,wiem ciebie terz musze zdziwić bo ja niewjerzdam do lasów chociaż wogle tam wjechać niemożna bo jest 8 ton śmieci a to bardzo niedobrze dla środowiska po drugie tam gdzie jerzde niema rezerwatów i parków i czegoś tam krajobrazowych a jak chodzi o wypadki to sie mną nie przejmój i niezbaczajmy z tematu
Ale możecie przecież zapraszać osoby -> instrukcja jest tu http://quadzik.pl/forum/viewtopic.php?t=355