Cf moto 520 C force
Cf moto 520 C force
Witam was jestem nowy. Mam problem z cfką. Otóż problem wygląda tak, jak chce zapalić quada kontrolki się wszystkie zapalają i wszystko się resetuje i ładuje od nowa, słychać takie dziwne stukanie jakby po prostu akumulator był rozładowany z przekaźnika rozrusznika, kolega doradzić żebym kupił nowy ale problem ten sam dodam że jak złącze te dwie śruby na przekazniku to quad odpala inaczej nie zapali. I de tego pojawiła mi się kontrolka czerwona OPC, nie wiem o co chodzi i jest taki nie przerwany sygnał. Ktoś wie O co chodzi ? pomocy
Re: Cf moto 520 C force
Dobra problem chyba rozwiązany okazał się po prostu akumulatorDawid1992 pisze:Witam was jestem nowy. Mam problem z cfką. Otóż problem wygląda tak, jak chce zapalić quada kontrolki się wszystkie zapalają i wszystko się resetuje i ładuje od nowa, słychać takie dziwne stukanie jakby po prostu akumulator był rozładowany z przekaźnika rozrusznika, kolega doradzić żebym kupił nowy ale problem ten sam dodam że jak złącze te dwie śruby na przekazniku to quad odpala inaczej nie zapali. I de tego pojawiła mi się kontrolka czerwona OPC, nie wiem o co chodzi i jest taki nie przerwany sygnał. Ktoś wie O co chodzi ? pomocy
-
- Quad:: CF MOTO 520L
- Imię: Przemek
Re: Cf moto 520 C force
Wina akumulatora słaby aku. rozwali Ci rozrusznik u mnie tak było.