No to zaczynamy...
Re: No to zaczynamy...
Z racji zarejestrowania sie wszystkim wielkie SIEMA ! Od niedawna jestem posiadaczem CF 520 ( to moja pierwsza zabawka tego typu )
Witam wszystkich , nazywam się Michał aktualnie urzytkuje Mavericka 1000r . Pozdrawiam z 3miasta
-
- Imię: Mateusz
18sikora1994 wita
Witam nazywam się Mateusz mam 24 lata interesuje się strażą pożarną oraz motoryzacja. Miałem Kawasaki zr7 ale niestety po szlifie się troszkę popsuł xd. Pochodzę z Lęborka, mała miejscowość w pomorskim
Nowy Quadzikowiec
Witam, chciałbym się podłączyć do grupy, która jeżdzi w okolicach Bolesławca, jestem świeżym użytkownikiem quada. Własnie kupiłem Cecteka Gladiatora 500- 41 KM i nie mam z kim jeździć. Serdecznie proszę o kontakt quadowców z moich okolic.
Witam, nazywam się Marek i dopiero zaczynam przygodę, może trochę póżno ale jak to mówią lepiej póżniej niż wcale ( 40 wiosen ). Jeżdżę sobie Cectekiem Gladiatorem 500 już dwa miesiące i bardzo mi się podoba, 90% w terenie, mój Cectek ma dopiero 1600 km przejechane, oczywiście moja żona też śmiga i zamierzam jej go zostawić a sobie zafundować coś większego. Poszukuje chętnych do konwersacji a tym bardziej do jazdy. Chciałbym się zapisać do jakiejś grupy, która jest z okolic Bolesławca, Legnicy, Jeleniej Góry czy Zgorzelca. Proszę o jakieś info grupy quadowców. Mój nick gormit111. Witam i pozdrawiam
Dzień dobry i Wesołych Świąt. Nazywam się Mariusz i miło mi gościć na Tym forum. Posiadam UTV joyner. Jestem z mazowieckiego. Pozdrawiam.
Witam wszystkich Forumowiczów.
Jarek, 40 wiosen na karku. Zamieszkuję w Serpelicach. Tam też od marca 2018 użytkuję CF MOTO 820 LE.
Jarek, 40 wiosen na karku. Zamieszkuję w Serpelicach. Tam też od marca 2018 użytkuję CF MOTO 820 LE.
Cześć Wszystkim,
Mam na imię Aleksander lat 33. Od miesiąca śmigam na Kymco maxxer 300 to moja pierwsza maszyna. Zamieszkuję okolice Nadarzyn Brwinów Grodzisk także jeśli ktoś z tych terenów chciałby polatać razem to piszcie. Na razie jest nas trzech ale mam nadzieję że w okolicy jest więcej fanatyków i grupa się powiększy. Pozdrawiam
Mam na imię Aleksander lat 33. Od miesiąca śmigam na Kymco maxxer 300 to moja pierwsza maszyna. Zamieszkuję okolice Nadarzyn Brwinów Grodzisk także jeśli ktoś z tych terenów chciałby polatać razem to piszcie. Na razie jest nas trzech ale mam nadzieję że w okolicy jest więcej fanatyków i grupa się powiększy. Pozdrawiam
Cześć Wszystkim,
-
- Quad:: kymco mxu 300
- Imię: henryk
witam wszystkich quadzikowcow
na imię mam Henryk jestem z Katowic , quadami zajmuje się od około trzech lat i raczej bardziej je naprawiam niż jeżdżę , i zajmuje się kymco mxu 150 250 300