No to zaczynamy...
-
- Quad:: Brak
- Imię: Mateusz
Re: No to zaczynamy...
Witam. Mam na imie Mateusz, dawno temu jeździłem Quadem Bashan 200... Po kilku latach przerwy chciałbym pośmigać szczególnie w zimie;) Mam nadzieje,że doradzicie mi co kupić,bo jak decyzje podejme sam,to bedzie strzał w kolano ( laik ). Przeskakuje do odpowiedniego działu ! Pozdro
-
- Quad:: Brak
- Imię: Mateusz
Witam. Mam na imie Mateusz, dawno temu jeździłem Quadem Bashan 200... Po kilku latach przerwy chciałbym pośmigać szczególnie w zimie;) Mam nadzieje,że doradzicie mi co kupić,bo jak decyzje podejme sam,to bedzie strzał w kolano ( laik ). Przeskakuje do odpowiedniego działu ! Pozdro
Witam. Mam na imię Tomasz. Jestem z okolic Łęczycy. Od paru dni posiadam quada CF Moto 500 w wersji Long. Jest ktoś z łódzkiego kto chcialby wspólnie pojeździć?
Witam wszystkich
Witam jestem od tygoxnia posiadaczem kodiaka 450. Straznie zaniedbany od rolnika kupiony. Ale doprowadze go do normalnosci. Pozdrawiam wszystkich. Okolice Nowego Sacza.
Witam mam na imię Damian właśnie kupiłem quada 110 zaczynam zabawę z tego rodzaju sprzętami. Okolice Bydgoszczy. Pozdrawiam
-
- Quad:: Access LS 300
- Imię: Damian
Witam
mam na imię Damian mam 36 lat jestem z Cynkowa ( powiat Myszkowski ) quadami zacząłem się interesować 2 lata tamu jak kupiłem synowi Hummera 110cc , miałem bashana 200 , potem 250 z silnikiem Loncin , teraz przesiadłem się Access LS 300 a syn na EGL Madix 125
pozdrawiam
mam na imię Damian mam 36 lat jestem z Cynkowa ( powiat Myszkowski ) quadami zacząłem się interesować 2 lata tamu jak kupiłem synowi Hummera 110cc , miałem bashana 200 , potem 250 z silnikiem Loncin , teraz przesiadłem się Access LS 300 a syn na EGL Madix 125
pozdrawiam
Siemka
Witam.
Jestem Damian mam 31latek moją pasją jest ogólnie motoryzacja lubię szybkie samochody motocykle , brudne quady i piękne kobiety ale też i whisky .
Przymierzam się właśnie do zakupu 1 quada kiedyś byłem szczęśliwym posiadaczem Hondy CBR600 f sporta i z szosy i prędkości rezygnując chciał bym się po bawić w błocie .
Pasja do motorków od małego rozwijana na Komar 2
Pochodzę z Podkarpacia ok Przemyśla i tam jest moje Serce a mieszkam w Trzebini
Pozdrawiam
Jestem Damian mam 31latek moją pasją jest ogólnie motoryzacja lubię szybkie samochody motocykle , brudne quady i piękne kobiety ale też i whisky .
Przymierzam się właśnie do zakupu 1 quada kiedyś byłem szczęśliwym posiadaczem Hondy CBR600 f sporta i z szosy i prędkości rezygnując chciał bym się po bawić w błocie .
Pasja do motorków od małego rozwijana na Komar 2
Pochodzę z Podkarpacia ok Przemyśla i tam jest moje Serce a mieszkam w Trzebini
Pozdrawiam
-
- Quad:: kingquad
cześć mam na imię leszek mam40 z hakiem na quadach od 9 lat najpierw chinczyki obecnie stary king 700 207r latam w okolicach śrem książ zaniemyśl kórnik
Cześć, tu Michał, Dolny Śląsk.
Sprzedałem terenówkę i przymierzam się do pierwszego ATV, i jestem pewien, że znajdę tu pomoc, jako że temat quadów jest dla mnie świeży.
Pozdrowienia dla wszystkich!
Sprzedałem terenówkę i przymierzam się do pierwszego ATV, i jestem pewien, że znajdę tu pomoc, jako że temat quadów jest dla mnie świeży.
Pozdrowienia dla wszystkich!
Cześć.
Mam na imię Jacek, mam 42 lata, mieszkam w Białymstoku.
2 miesiące temu postanowiłem, że kupię quadzika . Przeczytałem już masę postów, obejrzałem dużo filmów, już wiem co kupię . Nigdy nie miałem quada, motocykla ani żadnej terenówki. Do tej pory jedynie wykonywałem małe naprawy przy swoich samochodach.
Między innymi zajmuję się kalibracją kluczy dynamometrycznych.
Szczegółowo na temat napiszę oddzielny temat w odpowiednim dziale.
Pozdrawiam
Mam na imię Jacek, mam 42 lata, mieszkam w Białymstoku.
2 miesiące temu postanowiłem, że kupię quadzika . Przeczytałem już masę postów, obejrzałem dużo filmów, już wiem co kupię . Nigdy nie miałem quada, motocykla ani żadnej terenówki. Do tej pory jedynie wykonywałem małe naprawy przy swoich samochodach.
Między innymi zajmuję się kalibracją kluczy dynamometrycznych.
Szczegółowo na temat napiszę oddzielny temat w odpowiednim dziale.
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony pn 26 lut, 2018 przez zoltrex, łącznie zmieniany 1 raz.