kutrvagna te tereny o których piszesz są naszym placem zabaw. Uczciwie powiem, że to nie jest miejsce dla początkujących bo podjazdy i trawersy u niedoświadczonych na początku powodują lekkie "popuszczanie" w majty, rolki i pewne "ofiary" w sprzęcie bywały. A część z nich zwyczajnie dla CF500 była nieosiągalna przez zbyt małą moc do masy pojazdu. A dzięki "anty quadowej" wbrew temu co sami głoszą działalności ATV Polska ( patrzącej tylko na swój własny biznes a nie naszą radość z jazdy) ta miejscówka od ubiegłego roku - rundy PPP G-D jest zamknięta dla quadowców w 80%. My mamy tam swoje układy bo to nasze tereny i "nasi" ludzie/znajomi. I żadne komercyjne ATV Polska nam tego nie zepsuje.
Co do terenów naszych i tego co piszesz spokojnie długa wersja będzie dla Ciebie trafionym wyborem bo poza dosłownie kilkoma miejscami gdzie można się spocić reszta jak sam wiesz to płaskie tereny, w których spokojnie dasz sobie takim radę.
Ale jak pisałem - Twój wybór i sam musisz zdecydować.
PS. Jestem przeciwnikiem autobusów. W życiu bym sobie takiego nie kupił
Ale wydaje mi się, że Tobie taka bardziej się przyda.
Także bez sensu jest wciskanie swoich poglądów Tobie bo jeździmy/będziesz jeździł (przynajmniej w założeniu) kompletnie inaczej. Ale kto wie co Cię wciągnie z czasem....
Łukasz może akurat w CF500 tak jest, a może moja miała jakiś "problem" na zwrotnicach bo krótkie japończyki u nas w porównaniu do Cfki 500 zawracają w miejscu. Dlatego właśnie mówię aby kolega na to zwrócił uwagę przy CF bo może nie być tak jak nam się wydaje.