No to zaczynamy...
Witam wszystkich:)
Witam
Mam na imię Andrzej
Niestety jeszcze nie posiadam quada swojego jestem w trakcie szukania.
Wcześniej ok 15 lat pasja były i dalej są motocykle niestety ostatni wypadek za bardzo dał do myślenia o swojej rodzinie i obietnice że nie wsiada już na moto muszę dotrzymać co nie znaczy że quad em nigdy nie jeździłem zawsze mnie interesowały ale kasy na moto i quada niestety nie było.teraz jmoto nie ma więc kasa jest na quada
Mam 33 albo jutro 34 lata
Jestem Z Sosnowca obecnie mieszkam w Katowicach. Pozdrawiam wszystkich.
Mam na imię Andrzej
Niestety jeszcze nie posiadam quada swojego jestem w trakcie szukania.
Wcześniej ok 15 lat pasja były i dalej są motocykle niestety ostatni wypadek za bardzo dał do myślenia o swojej rodzinie i obietnice że nie wsiada już na moto muszę dotrzymać co nie znaczy że quad em nigdy nie jeździłem zawsze mnie interesowały ale kasy na moto i quada niestety nie było.teraz jmoto nie ma więc kasa jest na quada
Mam 33 albo jutro 34 lata
Jestem Z Sosnowca obecnie mieszkam w Katowicach. Pozdrawiam wszystkich.
-
- Quad:: Nie posiadam
- Imię: Dawid
Re: No to zaczynamy...
witam mam na imię dawid niedawno skończyłem 26 lat przygodę z motocyklami zaczynałem na motorynce a aktualnie jeżdżę suzuki b-king w najbliższym czasie zamierzam przeskoczyć na jakiegoś ciekawego quada i dlatego tu jestem wszystkich serdecznie witam
-
- Quad:: Buyang 550
- Imię: Jacek
Witam , jestem nowym użytkownikiem forum jak i quada buyang 550.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Ahoj,
Mam na imię Przemek i jeszcze chwilowo mieszkam w Czechach. Niedługo WaWa.
Lat 31, od roku jeżdzę na Accessie 250SP.
Zaczęło już brakować mocy więc jestem na etapie wymiany na coś silniejszego.
Mam dylemat między raptorem 700, a jakąś większą przeprawówką, dzięki czemu mógłbym czasem zabrać żonę na przejażdzkę.
Mam nadzieję, że na forum koledzy coś doradzą i wybiorę dla siebie optymalną maszynę i przy okazji poznam kogoś z kim będę mógł polatać po polskich bezdrożach.
Pozdro600
Mam na imię Przemek i jeszcze chwilowo mieszkam w Czechach. Niedługo WaWa.
Lat 31, od roku jeżdzę na Accessie 250SP.
Zaczęło już brakować mocy więc jestem na etapie wymiany na coś silniejszego.
Mam dylemat między raptorem 700, a jakąś większą przeprawówką, dzięki czemu mógłbym czasem zabrać żonę na przejażdzkę.
Mam nadzieję, że na forum koledzy coś doradzą i wybiorę dla siebie optymalną maszynę i przy okazji poznam kogoś z kim będę mógł polatać po polskich bezdrożach.
Pozdro600
Witajcie
Z tej strony Andrzej - 31 lat
Posiadam od 3 miesiecy Bashana BS200-s7.
Jest to moja pierwsza maszyna.
Pochodze z podkarpacia - mieszkam w okolicach Jasła.
Pozdrawiam wszystkich
Z tej strony Andrzej - 31 lat
Posiadam od 3 miesiecy Bashana BS200-s7.
Jest to moja pierwsza maszyna.
Pochodze z podkarpacia - mieszkam w okolicach Jasła.
Pozdrawiam wszystkich
Witam,
Paweł LAT 35
Zawód : nudny
Quad: Obecnie Brak (etapposzukiwania)
Niedawno na wczasach zaraziłem się jazdą na quadzie i zamierzam kontynuować temat i pójść w przeprawy.
Obecnie przebywam na antypodach służbowo, wracam do kraju w lipcu do tego czasu musze zdecydować się na sprzęt (ma na manie czekać ).
Liczę na ciepłe przyjęcie i wskazówki, zapraszam do posta:
Paweł LAT 35
Zawód : nudny
Quad: Obecnie Brak (etapposzukiwania)
Niedawno na wczasach zaraziłem się jazdą na quadzie i zamierzam kontynuować temat i pójść w przeprawy.
Obecnie przebywam na antypodach służbowo, wracam do kraju w lipcu do tego czasu musze zdecydować się na sprzęt (ma na manie czekać ).
Liczę na ciepłe przyjęcie i wskazówki, zapraszam do posta:
Cześć nazywam się MAX i latam niedawno zakupionym Brutalem 750 . Okolice Olsztyna a dokładnie Lidzbark Warm.
-
- Quad:: polaris sportsman 800ho
powitać serdecznie wszystkich, mieszkam w Płocku, quadami jeżdzę od 2005r zaczynałem od Kymco następnie Yamaha potem następna yamaha , kawasaki i obecnie polarirs większośc sprzętu to przeprawa, pozdrawiam
- mesel
- V-ce Admin
- Quad:: Kymco MXU 500, SYM 200 TRUCK RUNNER, Piaggio X Evo 209
- Imię: Marcin
- Kontakt:
Witaj. W Płocku dawno temu była mocna ekipa ...a może i nadal jest
-
- Quad:: polaris sportsman 800ho
w niedzielę widziałem kilka sprzętów na wylocie na wawę akurat się szykowaliśmy do wyjazdu, ale kontaktu nie było . Latamy zazwyczaj min na 3 sprzęty ale dosyć często grupą 10 osobową.