Coś pokiełbasiłem z tamtym linkiem.Ori_2 pisze:
Atv Swap Warszawa
- Atv SWAP Warszawa
- Quad:: Lucky Star Access cb er5
Re: Atv Swap Warszawa
-
- Quad:: Hulajnoga elektryczna
- Imię: Marcin
Tego z lewej Biało niebieskiego robiłem Ja dla Tomka z Radzymina co ta fotka robi na twojej aukcji ? podbija średnią? wiesz że to może wprowadzać ludzi w błąd mogli by pomyśleć że był robiony u ciebie a nie był ...
nie jest to aukcja przeróbki lecz sprzedazy twojego quada i pewnie taka bedzie lina twojej obrony ale po co Quad Z ASG który prezentuje sie najlepiej z tych fotek na twoim ogłoszeniu??
Chcesz zarabiać na tym co ja ? Budować swoja markę to rób to indywidualnie bo Twoja kreatywnośc nie jest najlepsza . jak sie popatrzy na na przykład na twoja nazwe ATV SwAP Warszawa , na te zdjecia
mój
twój
Wszystkie twoje poczynania w tym kierunku idą na żywca po moich śladach Robiłeś GPZ czy jak ogłaszałem sie z gpz ?? czy ja upodobniam quady do twoich ??czy ja w jakiejś aukcji wrzucam fotki nie swoich quadów ??? Sorry stary ale tak do niczego nie dojdziesz .. Wydzwaniasz do mnie chcesz sie zakumplować przyjezdzać do mnie ale po co ? jaki w tym cel żeby cos podejrzeć żeby a potem samemu to proponować i na tym zarabiać? Ja nigdy sie na nikim nie wzorowałem . Nie mam pretensji do kogś komu spodoba sie cos w moich quadach zrobi sobie podobnie ale ma dla siebie ! a ty chcesz zarabiać na nie swoich pomysłach ,ogarnij sobie jakieś inne silniki inna wizualkę i to będzie wtedy zdrowa konkurencja twój pomysł i jeśli ci wypali to szacun, ale wolisz pójść na łatwiznę robić cos co rozreklamowałem i przede wszystkim przekonałem ludzi do tego ja . Myslisz ,ze ludzie tego nie widzą? Chłopaki od ciebie z Wawy powiedział bym nawet że z jednej ulicy a przyjeżdzają do mnie nie dla tego ze może u ciebie gorzej zrobione dla tego ze Mnie szanuja i moje pomysły oraz zaangażowanie przez te wszystkie lata a ciebie mają za kserokopiarkę smutne ale prawdziwe . Byłes gość jak robiłeś cos zupełnie innego teraz ślizgasz sie na nie swoich pomysłach i to ich razi to tyle co miałem do powiedzenia .
PS Osobiscie jako do twojej osoby nie mam nic Nawet Miło sie rozmawiało i gdyby nie te dziwne okoliczności mogli byśmy zostać znajomymi. Pozdrawiam Marcin ASG
nie jest to aukcja przeróbki lecz sprzedazy twojego quada i pewnie taka bedzie lina twojej obrony ale po co Quad Z ASG który prezentuje sie najlepiej z tych fotek na twoim ogłoszeniu??
Chcesz zarabiać na tym co ja ? Budować swoja markę to rób to indywidualnie bo Twoja kreatywnośc nie jest najlepsza . jak sie popatrzy na na przykład na twoja nazwe ATV SwAP Warszawa , na te zdjecia
mój
twój
Wszystkie twoje poczynania w tym kierunku idą na żywca po moich śladach Robiłeś GPZ czy jak ogłaszałem sie z gpz ?? czy ja upodobniam quady do twoich ??czy ja w jakiejś aukcji wrzucam fotki nie swoich quadów ??? Sorry stary ale tak do niczego nie dojdziesz .. Wydzwaniasz do mnie chcesz sie zakumplować przyjezdzać do mnie ale po co ? jaki w tym cel żeby cos podejrzeć żeby a potem samemu to proponować i na tym zarabiać? Ja nigdy sie na nikim nie wzorowałem . Nie mam pretensji do kogś komu spodoba sie cos w moich quadach zrobi sobie podobnie ale ma dla siebie ! a ty chcesz zarabiać na nie swoich pomysłach ,ogarnij sobie jakieś inne silniki inna wizualkę i to będzie wtedy zdrowa konkurencja twój pomysł i jeśli ci wypali to szacun, ale wolisz pójść na łatwiznę robić cos co rozreklamowałem i przede wszystkim przekonałem ludzi do tego ja . Myslisz ,ze ludzie tego nie widzą? Chłopaki od ciebie z Wawy powiedział bym nawet że z jednej ulicy a przyjeżdzają do mnie nie dla tego ze może u ciebie gorzej zrobione dla tego ze Mnie szanuja i moje pomysły oraz zaangażowanie przez te wszystkie lata a ciebie mają za kserokopiarkę smutne ale prawdziwe . Byłes gość jak robiłeś cos zupełnie innego teraz ślizgasz sie na nie swoich pomysłach i to ich razi to tyle co miałem do powiedzenia .
PS Osobiscie jako do twojej osoby nie mam nic Nawet Miło sie rozmawiało i gdyby nie te dziwne okoliczności mogli byśmy zostać znajomymi. Pozdrawiam Marcin ASG
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .
- Atv SWAP Warszawa
Marcin dobrze wiesz jak jest zrobiony moj quad Chodzi mi o sprawy techniczne nie wygląd bo wygląd to nie wszystko i dobrze wiesz ze access cb to nie twoj projekt rozmawialismy o tym przez tel.więc nie wałkujmy tego tutaj.Wstawiłem to zdjecia tak poprostu nie mialem na mysłi podbijania sredniej poza tym wyglad to tomek ogarniał sobie sam dobrze wiesz jak ten quad wyglądal jak był u ciebie.Nawet nie chce byc kojarzony jako ty atv swap garage jesli chodzi ci o nazwe chyba wiesz co to jest atv i co znaczy swap ty tych słów nie wymyśliłeś i nie dodaleś do słownika.Nic nie zrzynam a jesli tak sie przy tym upierasz to tez mam pisac teraz ze zrzynasz ze mnie bo wczesniej robiles lapy silnika do dołu ramy zacisku tylnego hamulca nie montowałes w oryginalne mocowanie.Ja robilem od poczatku po swojemu i nawet nie chce by ludzie mysleli ze robie jak ty na poczatku.Chciałem cię odwiedzić zwylke spotkanie moglismy sie styknać na miescie nie musiałem wzglądać twoich kątów i nawet nie miałem takiego zamiaru bo po co ma być później takie gadanie był zobaczył a teraz zrzyna i zarabia na tym to dziad.Marcin ATV SWAP Garage pisze:Tego z lewej Biało niebieskiego robiłem Ja dla Tomka z Radzymina co ta fotka robi na twojej aukcji ? podbija średnią? wiesz że to może wprowadzać ludzi w błąd mogli by pomyśleć że był robiony u ciebie a nie był ...
mój
twój
Jak bede cos chcial zrobic innego np er6 mt 07 nie muszę tego podpatrywać u ciebie zapewniam Cię że moja wiedza jest na tyle wystarczająca ze z tym wszyskim poradze sobie sam.Dla twojej wiedzy nie zamierzam robić na er6 ani mt 07 nie masz sie czego obawiac nie zamierzam odbierac ci chleba.
A jednak myslalem ze jestes innym czlowiekiem jaka widać myliłem się bo dalej widzisz we mnie wroga a wszystko przez jedno zdjęćie ktorem wstawiłem bez zamiarów doklejnia tej roboty pod siebie.Nastepnym razem odbierz tel albo chociaż odpisz na smsa.Podobno facebook wczoraj chuczał a to wszystko tylko zdjecie spowodowało Pozdrawiam i mam nadzieje ze temat się zakończy.
- Atv SWAP Warszawa
Wygląd to kwestia kasy.
Przypomnij sobie Marcin jak wyglądał twoj quad kiedy wchodzileś na rynek i nie miałeś zbyt wiele grosza w kielni by odpicować Quada.Ja na kasie nie śpie wiec wygląd jest jaki jest.Pozdrawiam
Przypomnij sobie Marcin jak wyglądał twoj quad kiedy wchodzileś na rynek i nie miałeś zbyt wiele grosza w kielni by odpicować Quada.Ja na kasie nie śpie wiec wygląd jest jaki jest.Pozdrawiam
- oolsztyniak
- Moderator
- Quad:: xxc 1000r
- Imię: Łukasz
A moim zdaniem jest to po prostu zwykła konkurencja, z którą Marcin sobie nie radzisz. Nie potrafisz pogodzić się z tym, że nie jesteś sam na rynku. Mogłeś opatentować swój swap i swoje patenty przy przeróbce i mógłbyś spać spokojnie. Niestety nie mogłeś tego zrobić i zapewniam Cię że sporo ludzi będzie zgapiało i zarabiało na Twoich pomysłach. Jestem też wręcz przekonany, że i Ty niektóre pomysły podpatrzone u innych wykorzystałeś w swoich projektach.
Dziwne jest tylko To, że Ty z krytyką innych problemów nie masz zaś krytyki w swoją stronę nie przyjmujesz absolutnie. Jesteś perfekcyjnym pedantem a reszta to tylko nieudaczniki.
Świat idzie do przodu , ktoś za Tobą idzie krok w krok aż w końcu Cię dogoni bo nikt nie lubi cwaniactwa. Ba ktoś pójdzie do przodu a Ty dalej będziesz "walczył z nieuczciwą konkurencją" czego nikomu nie życzę.
Dziwne jest tylko To, że Ty z krytyką innych problemów nie masz zaś krytyki w swoją stronę nie przyjmujesz absolutnie. Jesteś perfekcyjnym pedantem a reszta to tylko nieudaczniki.
Świat idzie do przodu , ktoś za Tobą idzie krok w krok aż w końcu Cię dogoni bo nikt nie lubi cwaniactwa. Ba ktoś pójdzie do przodu a Ty dalej będziesz "walczył z nieuczciwą konkurencją" czego nikomu nie życzę.
jest Renegade xxc 1000r
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Prawdziwa przygoda zaczyna się tam .....
.... gdzie kończy się droga
Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Prawdziwa przygoda zaczyna się tam .....
.... gdzie kończy się droga
Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Bóg swapu rzekł mądrości bije wiec pokłony w stronę jasnej góry żeby się tylko nam Marcinek nie obraził
Ozo Drapers Squad
- Brzuch
- Quad:: Access SP 300
- Imię: Paweł
Kolejny temat przez zawiść niektórych osób zaczyna sim psuć.
Wysłane z mojego HTC Desire 825 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego HTC Desire 825 przy użyciu Tapatalka
Im więcej błota tym większy fan
- Robson102
- Quad:: Can Am Outlander 1000R MAX XT-P
- Imię: Robert
Ja na miejscu moderatora wywalałbym takie posty, gdzie ktoś do kogoś sapie i psuje atmosferę sprowadzając temat w złym kierunku.
Niech jeden z drugim pościera się na PW, a nie tutaj.
Jestem moderatorem na lotniczym forum, gdzie też takie rzeczy miały miejsce.
Była krótka piłka, do kosza i po sprawie.
Niech jeden z drugim pościera się na PW, a nie tutaj.
Jestem moderatorem na lotniczym forum, gdzie też takie rzeczy miały miejsce.
Była krótka piłka, do kosza i po sprawie.
Robert
-
- Quad:: Hulajnoga elektryczna
- Imię: Marcin
Cwaniactwo to jest wejść z brudnymi buciorami w gotowy temat nakręcony i upowszechniony przez kogoś innego,
Wzorować się na jego pracy i poczynaniach , wrzucać na swoje aukcje zdjęcia nie swoich quadów i pisać o nie stworzonych rzeczach o swoich przeróbkach itd... których nikt nie widział ..
Tak wiec nie uważam że to konkurencja raczej naśladowanie z marnym skutkiem Nie czuję się zagrożony w zadnym wypadku bo nie skromnie powiem, jestem o jakieś 200 quadów mądrzejszy i nawet nie ma co porównywać moich projektów do tych ... co do wzorowania się to niestety nie mam się na kim wzorować bo jestem pionierem swapów ATV w Polsce i to na mnie się wzorują Tak Tak wiem to tez może nie skromnie zabrzmiało i Olsztyniak powie ze w piórka obrosłem bo to jego wyuczony tekst ale Takie są niezaprzeczalne fakty a mnie nie zależy żebyście mnie lubili ważne że moi klienci są zadowoleni i wracają po następne lepsze i mocniejsze maszyny A wiec tak, dobrze się rozwijam , mam sporo klientów doszedłem sam do tego co mam 3 lata temu nie wielu wiedziało o swapach były jakieś pojedyncze sztuki robione przez swoich właścicieli , rozpowszechniłem silnik cb 500 aż ich ceny poszły znacząco w górę a na rynku deficyt , Rozpowszechniłem ogólnie quady access teraz to te same roczniki maja
dużo wyższą cenę niż 3 lata temu co jest z korzyścią dla wszystkich posiadaczy quadów tej marki . Rozpowszechniłem silniki er6 na co dowodem są naśladowcy i nie koniecznie moi zwolennicy ale za pożyczyli pomysł nie będę wymieniał z imienia i nazwiska Jako pierwszy przerobiłem Lucka na er6 , Raptora 700 na er6 na MT 07 ,, ltr na er6, polarisa predatora 500 na er6 , Raptora 350 na cb 500 gdzie wszystko jest na swoim miejscu a nie chłodnica na zderzaku Moje nowe dziecko KTM er6 i kilka innych...
Teraz kwestia tuningu zawieszenia i optycznego Accessów i wszystkich innych bajerów wystarczy prześledzić temat od początku i patrzeć kto to wszystko wprowadzał po kolei tez pewnie Zagórski co? Długo bym mógł pisać o tym ale nie mam czasu.. Bo czekają Nowe projekty Mojego pochodzenia i mam kilka zagwostek do rozkminy w których mi nie pomożecie bo nikt tego wcześniej z was nie zrobił A Zagórski co zrobił?? ... każdy widzi nikt ślepy i głupi nie jest ...
Żegnam więc was i czekam na wysyp następnych maszyn mojego pochodzenia które potem okażą się wymysłem kogoś zupełnie innego itd. bla bla bla nara Dziewczyny
Ps. Jak chcecie spokój to
Niech typ nie wrzuca na swoje aukcje moich quadów to nie będzie smrodu proste
zawsze możecie mnie zbanować
....
Wzorować się na jego pracy i poczynaniach , wrzucać na swoje aukcje zdjęcia nie swoich quadów i pisać o nie stworzonych rzeczach o swoich przeróbkach itd... których nikt nie widział ..
Tak wiec nie uważam że to konkurencja raczej naśladowanie z marnym skutkiem Nie czuję się zagrożony w zadnym wypadku bo nie skromnie powiem, jestem o jakieś 200 quadów mądrzejszy i nawet nie ma co porównywać moich projektów do tych ... co do wzorowania się to niestety nie mam się na kim wzorować bo jestem pionierem swapów ATV w Polsce i to na mnie się wzorują Tak Tak wiem to tez może nie skromnie zabrzmiało i Olsztyniak powie ze w piórka obrosłem bo to jego wyuczony tekst ale Takie są niezaprzeczalne fakty a mnie nie zależy żebyście mnie lubili ważne że moi klienci są zadowoleni i wracają po następne lepsze i mocniejsze maszyny A wiec tak, dobrze się rozwijam , mam sporo klientów doszedłem sam do tego co mam 3 lata temu nie wielu wiedziało o swapach były jakieś pojedyncze sztuki robione przez swoich właścicieli , rozpowszechniłem silnik cb 500 aż ich ceny poszły znacząco w górę a na rynku deficyt , Rozpowszechniłem ogólnie quady access teraz to te same roczniki maja
dużo wyższą cenę niż 3 lata temu co jest z korzyścią dla wszystkich posiadaczy quadów tej marki . Rozpowszechniłem silniki er6 na co dowodem są naśladowcy i nie koniecznie moi zwolennicy ale za pożyczyli pomysł nie będę wymieniał z imienia i nazwiska Jako pierwszy przerobiłem Lucka na er6 , Raptora 700 na er6 na MT 07 ,, ltr na er6, polarisa predatora 500 na er6 , Raptora 350 na cb 500 gdzie wszystko jest na swoim miejscu a nie chłodnica na zderzaku Moje nowe dziecko KTM er6 i kilka innych...
Teraz kwestia tuningu zawieszenia i optycznego Accessów i wszystkich innych bajerów wystarczy prześledzić temat od początku i patrzeć kto to wszystko wprowadzał po kolei tez pewnie Zagórski co? Długo bym mógł pisać o tym ale nie mam czasu.. Bo czekają Nowe projekty Mojego pochodzenia i mam kilka zagwostek do rozkminy w których mi nie pomożecie bo nikt tego wcześniej z was nie zrobił A Zagórski co zrobił?? ... każdy widzi nikt ślepy i głupi nie jest ...
Żegnam więc was i czekam na wysyp następnych maszyn mojego pochodzenia które potem okażą się wymysłem kogoś zupełnie innego itd. bla bla bla nara Dziewczyny
Ps. Jak chcecie spokój to
Niech typ nie wrzuca na swoje aukcje moich quadów to nie będzie smrodu proste
zawsze możecie mnie zbanować
....
Ostatnio zmieniony śr 19 kwie, 2017 przez Marcin ATV SWAP Garage, łącznie zmieniany 7 razy.
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .
To ja się pytam gdzie są te zaje***** maszyny tak cudownie przerobione przez Pana z atv swap wawa bo z tego co widzę te na youtube i na fotkach wieja ch**** i ani nic nowego ani szalonego jedynie upierdolony w blocie lucek a potem umyty to jest ta metamorfoza ? Jesli tak to efekt slaby bo ludwik tanszy i lepiej by domyl ta przednia maske. Ale jak sie nie ma czym pochwalic trzeba przy ogłoszeniach dodawać inne foty żeby się przypucowac poprostu ch**** nie czysta konkurencja. Chcesz zabłysnąć wymysl coś czego jeszcze nie ma przekonaj ludzi i sprzedawaj swój produkt i pracę a nie po cudzych śladach.