No to zaczynamy...
-
- Quad:: Cf 500
Witam
Witam !
Nie ma bardzo o czym pisać ponieważ dopiero będe zaczynał przygodę
Mam 30 lat mieszkam w Katowicach od 7 lat interesuje kulturtyka choć od zawsze miałem pociąg do motorów nadszedł czas by kupić sobie coś co nie wymaga tylko diet pakowania i wysiłku
Mam nadzieję że forum jak i użytkownicy podzielą się swoją wiedzą i doświadczeniem.
Pozdrawiam Mariusz
Nie ma bardzo o czym pisać ponieważ dopiero będe zaczynał przygodę
Mam 30 lat mieszkam w Katowicach od 7 lat interesuje kulturtyka choć od zawsze miałem pociąg do motorów nadszedł czas by kupić sobie coś co nie wymaga tylko diet pakowania i wysiłku
Mam nadzieję że forum jak i użytkownicy podzielą się swoją wiedzą i doświadczeniem.
Pozdrawiam Mariusz
siemanko
cześć wszystkim jak kolega wyżej również mam 30 dyszki na karku... i tez coś sobie tam trenuję hehe z motoryzacja mam wspólnego tyle ze oprócz auta i obecnie ktm-a lc4 w moim życiu byly tylko motocykle aż tu nagle w lesie spotkalem na swojej drodze quada........ no i się zaczeło pozdrawiam
Jak zarejstrować quada 500cm
Witam wszystkich. Moje pytanie brzmi jak zarejestrować quada pojemności 500cm, sprowadzonego z Niemiec z papierami bo niestety przysprzaża to problemy. :/
-
- Quad:: Szukam.. :) był Mastiff 500, Odes 400B,
- Imię: Sławek
Re: No to zaczynamy...
Cześć Wszystkim! Mam na imie Sławek, 22 lata. Na co dzień mechanik utrzymania ruchu hobby hmm jak wszyscy tu zebrani przez rączki przeszły dwie gadziny co prawda czajna ale "większe" Mastiff 500 i odes 400b a obecnie poszukiwania Hani.. Szerokości życzę i bezawaryjnych wypraw. 5!
Witam wszystkich.
Mam na imię Tomek, 23 lata. Quadami interesuje się od 10lat, lecz dopiero teraz stać mnie na wymarzony pojazd, którego ciągle szukam
Mam na imię Tomek, 23 lata. Quadami interesuje się od 10lat, lecz dopiero teraz stać mnie na wymarzony pojazd, którego ciągle szukam
Witam
mam na imię Łukasz aktualnie latam na cf moto 450
pozdrawiam wszystkich
mam na imię Łukasz aktualnie latam na cf moto 450
pozdrawiam wszystkich
Witam ,
jestem Mariusz lat 42 okolice Warszawy
Quadzior Suzuki KQ 750
hobby elektronika , motoryzacja
dotąd były motocykle ..... ale zaszczepiono 4x4 i jest quad
Pozdrawiam
jestem Mariusz lat 42 okolice Warszawy
Quadzior Suzuki KQ 750
hobby elektronika , motoryzacja
dotąd były motocykle ..... ale zaszczepiono 4x4 i jest quad
Pozdrawiam
Witam jestem nowy ale nie calkiem !
Witam
Z tej strony Jacek z okolic Małopolski posiadam Gryzli 700 i od czasu do czasu sobie na nim śmigam.
Off road to moja pasja w każdym wykonaniu Enduro, Trial a ostatnio ATV .
Mam nadziej że jest nas tu więcej
Z tej strony Jacek z okolic Małopolski posiadam Gryzli 700 i od czasu do czasu sobie na nim śmigam.
Off road to moja pasja w każdym wykonaniu Enduro, Trial a ostatnio ATV .
Mam nadziej że jest nas tu więcej
Witam wszystkich quadowiczów.
Mam na imię Damian mam 15 lat(mało ale quada chcialem miec od kąd skończyłem 11 lat i teraz przyszla pora więc postanowilem poczytac na forum aby kupic ofpowiedniego dla mnie quada). Mieszkam w Toruniu, niecale 2 km od mojego domu jest las i łąki więc będe miał gdzie jezdzic.
Pozdrawiam wszystkich uzytkowników tego forum i zyczę szerokiej drogi
Pozdrawiam wszystkich uzytkowników tego forum i zyczę szerokiej drogi