SWAP Lucky Star
- Tomek_LS500cb
- Quad:: lucky star 500cb
- Imię: Tomek
Re: SWAP Lucky Star
To chyba raczej zalezy od wielkosci opon z tylu.... i ustawienia przedniego zawiasu i oczywiscie rozmiaru opon....
No ale licząc ze wszystkie są na tym samym rozmiarze opon
-
- Quad:: Hulajnoga elektryczna
- Imię: Marcin
Cebula 123 ty coś w ogóle wiesz??? bo tylko pytasz o wszystko i to nawet o takie głupie rzeczy a potem jak już się czegoś dowiesz to powtarzasz to co ci inni powiedzieli i mądrego udajesz, tylko ja to zauważyłem czy inni tez ? bo może mnie się wydaje
Udzielasz się cały czas ale twoje posty to zwykłe lanie wody bez żadnej konkretnej treści . Mam na tyle odwagi i ci to powiem ale wydaje mi się że inny tez odbierają cie jak byś trochę szuflady miał nie po domykane 

Ostatnio zmieniony sob 28 sty, 2017 przez Marcin ATV SWAP Garage, łącznie zmieniany 1 raz.
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .
Nie zgrywaj się że umiesz angielski na poziomie podstawowym
-
- Quad:: ls cb500 był, a będzie coś mocniejszego:)
- Imię: Bartek
zgadzam sięMarcin ATV SWAP Garage pisze:Cebula 123 ty coś w ogóle wiesz??? bo tylko pytasz o wszystko i to nawet o takie głupie rzeczy a potem jak już się czegoś dowiesz to powtarzasz to co ci inni powiedzieli i mądrego udajesz, tylko ja to zauważyłem czy inni tez ? bo może mnie się wydajeUdzielasz się cały czas ale twoje posty to zwykłe lanie wody bez żadnej konkretnej treści . Mam na tyle odwagi i ci to powiem ale wydaje mi się że inny tez odbierają cie jak byś trochę szuflady miał nie po domykane

mimo iż uważam się za laika to niektóre pytania mnie irytują

-
- Quad:: ls cb500 był, a będzie coś mocniejszego:)
- Imię: Bartek
wasze zdrowie 

-
To ci ożenie silnik z ktm525 xc komplet pod swap do LTztkiJuraas pisze:No masz w tym trochę racji ale niestety dla mnie ltz na seri jest w cholerę słaby , w terenie moze i jakoś starcza ale juz prędkość przelotowa to porażka ;/ , z drugiej strony to jeżdzę na ducati panigale 899 i przez to bydlę jestem trochę znieczulony moze na moc itdi przez to pomysł na silnik z Tdm
Jedynie co to nie mogę sie przekonać do mokrej misy cholera :/ A innego silnika z sucha miska o podobnej mocy i tak nienagannych opiniach nie znam hehe

Przekonałeś mnie ;P Tak poważnie to wiem ,że trochę się tego uczepiłem jak rzep psiego ogona ale lubie suchą mise i pewnie dlatego ale masz racje , w stuntach latają na mokrej większość bez żadnych przeróbek i jeżdża ,także i tu się sprawdzi tylko trzeba oleju pilnować a nie
Dzięki za proozycje ale wtedy to już koszty eksploatacyjne bedą większe niż w ltz ( na seri ) o 100% a w swapie nie o to chodzi hehe . To nic jeśli się nie obrazisz to skorzystam z twojego pomysłu (er6) chyba , że wymyślę coś innego ;p

-
Działaj działajJuraas pisze:Przekonałeś mnie ;P Tak poważnie to wiem ,że trochę się tego uczepiłem jak rzep psiego ogona ale lubie suchą mise i pewnie dlatego ale masz racje , w stuntach latają na mokrej większość bez żadnych przeróbek i jeżdża ,także i tu się sprawdzi tylko trzeba oleju pilnować a nieDzięki za proozycje ale wtedy to już koszty eksploatacyjne bedą większe niż w ltz ( na seri ) o 100% a w swapie nie o to chodzi hehe . To nic jeśli się nie obrazisz to skorzystam z twojego pomysłu (er6) chyba , że wymyślę coś innego ;p