No to zaczynamy...
Re: No to zaczynamy...
Hej,
Nazywam się Piotrek i mieszkam pod Lublinem.
Niedawno stałem się posiadaczem Grizzliego 700.
Na forum sprowadziła mnie chęć poznania jakiegoś squadu z moich okolic
Pzdr.
Nazywam się Piotrek i mieszkam pod Lublinem.
Niedawno stałem się posiadaczem Grizzliego 700.
Na forum sprowadziła mnie chęć poznania jakiegoś squadu z moich okolic
Pzdr.
Cześć wszystkim!
Mam na imię Dawid, lat 20, mieszkam w okolicy Pszczyny (na Śląsku). Moją przygodę zacząłem z Bashanem 250, teraz aktualnie szukam Yamahy 550/700. Mam nadzieje, że szybko cos znajdę i dołączę do grona szczęśliwych posiadaczy miśków.
Pozdrawiam!
Mam na imię Dawid, lat 20, mieszkam w okolicy Pszczyny (na Śląsku). Moją przygodę zacząłem z Bashanem 250, teraz aktualnie szukam Yamahy 550/700. Mam nadzieje, że szybko cos znajdę i dołączę do grona szczęśliwych posiadaczy miśków.
Pozdrawiam!
- Robson102
- Quad:: Can Am Outlander 1000R MAX XT-P
- Imię: Robert
Witam wszystkich.
Mam na imię Robert, 48 lat i jestem z Wołowa k/Wrocławia.
Swoją przygodę z quadami dopiero zaczynam i jestem na etapie zakupu jakiegoś potwora. Moim dotychczasowym hobby jest i mam nadzieję, że będzie jeszcze przez wiele lat - motolotniarstwo. Latam na motolotni od 1998 roku.
Mam na imię Robert, 48 lat i jestem z Wołowa k/Wrocławia.
Swoją przygodę z quadami dopiero zaczynam i jestem na etapie zakupu jakiegoś potwora. Moim dotychczasowym hobby jest i mam nadzieję, że będzie jeszcze przez wiele lat - motolotniarstwo. Latam na motolotni od 1998 roku.
Robert
siema mam na imie Krzysiek 26lat pochodze z Hajnówki (podlasie) mialem wypadek i wiedzialem ze najlepszym transportem bedzie quad no wiec kupilem jakis czas temu Yamahe Raptor 350. Chcialbym duzo rzeczy sie dowiedziec na temat quadow bo jestem w tym temacie calkowicie ciemny. Jezdzilem kiedys motorkiem ale to nie to samo co quad . Serdecznie pozdarwiam i wybaczcie za brak zdjecia
Witam wszystkich forumowiczów!
Niepokojący odgłos tarcia tylni hamulec
Witam wszystkich maniaków mam takie pytanie podczas jazdy z górki na neutralu z tylnego hamulca dochodzi odgłos jakby coś tarło,rzęziło ale niejednostajnie co może być przyczyną dzięki za odpowiedzi pozdrawiam.
Witam dzięki za szybką odpowiedź tak myślałem ale lepiej się upewnić.
mam jeszcze jedno pytanie czy ktoś wie jak zrobić regulację w IRS na wtrysku ponieważ po odpaleniu jak jest zimny lubi parę razy zgasnąć. Dzięki.
mam jeszcze jedno pytanie czy ktoś wie jak zrobić regulację w IRS na wtrysku ponieważ po odpaleniu jak jest zimny lubi parę razy zgasnąć. Dzięki.
Wysil sie trochę chłopie poczytaj tematy i nie zasmiecaj przywitalni bo to nie dział do takich pytań
Ozo Drapers Squad