Quadzik od 10,000 do 20,000zł
- mesel
- V-ce Admin
- Quad:: Kymco MXU 500, SYM 200 TRUCK RUNNER, Piaggio X Evo 209
- Imię: Marcin
- Kontakt:
Re: Quadzik od 10,000 do 20,000zł
Rajdy przeprawowe, gąsienice, nie bać się wody i CF Moto. Szczerze mówiąc nie wróży to spokoju głowy.
-
- Quad:: g700 2014 plus zólte xxc 800 2015
- Imię: Robert
Ale kolega ma garaz wiec spoko.
Swoja droga pol roku na wybor , kurna, ja quada kupowalem max w 3 dni . Najlepsze jest ostatnie auto, pomyslalem o 12 w polodnie a o 14 zastanawialem sie czy rodzina sie zgodzi.
Swoja droga pol roku na wybor , kurna, ja quada kupowalem max w 3 dni . Najlepsze jest ostatnie auto, pomyslalem o 12 w polodnie a o 14 zastanawialem sie czy rodzina sie zgodzi.
- Hiena_echo
- Quad:: W poszukiwaniu potwora
- Imię: Szymek
Dopiero za pół roku kupie coś bo planuje remont po zimie w domu zrobić, więc kasy nie będzie. Nie każdy ma warunki na serwisowanie sprzętu, racja wysrałem moją głupotę pisząc o garażu..., nie to miałem na myśli
@robertmuszka
Samochód też tak kupowałem jechałem prawie 350km
Wracając do tematu. Co o tych wymienionych modelach sądzicie ?
Nowsze roczniki raczej odpadają, nie wiadomo dlaczego tak tanio je opycha ktoś.
Ale KQ700 wystarczającą maszyną jest?, doradzie coś jeszcze.
@robertmuszka
Samochód też tak kupowałem jechałem prawie 350km
Wracając do tematu. Co o tych wymienionych modelach sądzicie ?
Nowsze roczniki raczej odpadają, nie wiadomo dlaczego tak tanio je opycha ktoś.
Ale KQ700 wystarczającą maszyną jest?, doradzie coś jeszcze.
- mesel
- V-ce Admin
- Quad:: Kymco MXU 500, SYM 200 TRUCK RUNNER, Piaggio X Evo 209
- Imię: Marcin
- Kontakt:
Ja mam taką radę. Skoro poważnie myślisz o rajdach przeprawowych to prześledź uważnie wyniki imprez z ostatnich powiedzmy 3 lat. Zobacz na jakich żelazach chłopaki dojeżdżają regularnie w czołówce. Wnioski wyciągniesz sam - jestem o tym przekonany
Ot co to jest ZŁOTA rada doświadczony kierownik na Grizzlym 350 objedzie XMRa 1000. Trza tylko wiedzieć jak wjechać jak wyjechać i którędy pojechać, a tego się nie da nabyć siedząc w domu Trzeba jeździć
Ozo Drapers Squad
Uuuaaa szybko przeszedłeś do zawodów. A to teraz zmienia sporo.
Gdybyś napisał wszystko od razu nie pisał bym w ogóle o CFce. Ale skąd mogłem wiedzieć. ..
Jak chłopaki radzą, a ode mnie -skoro tak doprecyzowałeś to w tej kasie kup G450 dużo jeździj, doskonal się i bądź jak Oskar.
Tyle w temacie.
Gdybyś napisał wszystko od razu nie pisał bym w ogóle o CFce. Ale skąd mogłem wiedzieć. ..
Jak chłopaki radzą, a ode mnie -skoro tak doprecyzowałeś to w tej kasie kup G450 dużo jeździj, doskonal się i bądź jak Oskar.
Tyle w temacie.
V2.....sound of madness
- oolsztyniak
- Moderator
- Quad:: xxc 1000r
- Imię: Łukasz
Za dwie dychy do rajdów, pływania i bezawaryjny ?
Słabo to widzę.
Gąsienice? Musisz mieć dużo zbędnej kasy bo raz ze zakup ich jest drogi a dwa robi gruz z zawieszenia
Słabo to widzę.
Gąsienice? Musisz mieć dużo zbędnej kasy bo raz ze zakup ich jest drogi a dwa robi gruz z zawieszenia
jest Renegade xxc 1000r
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Prawdziwa przygoda zaczyna się tam .....
.... gdzie kończy się droga
Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
- DKfan
- Quad:: Smark 200,MXU500i IRS,KingKaczka 750, Koczkodan 800X, XXC, R850XXC
- Imię: Jacek
Jak dla mnie to bajki o żelaznym wilku i myślenie życzeniowe. Za 20k można kupić Japończyka 700 do sporych poprawek lub rzeczywiście g450 w bardzo ładnym stanie możliwe że znośne KQ500. Gąsienice? Fantasmagorie, nieprzydatną oprócz dużych śniegow, koszt astronomiczny jak na kogoś kto ma ledwie 20k na quada
Zapraszamy do wspólnej jazdy. Jesteś z okolic Warszawy,samotna jazda Cię nuży, chcesz poznać ludzi których łączy pasja quadowania? Napisz do nas na PW
M&M sQuad
M&M sQuad
- Hiena_echo
- Quad:: W poszukiwaniu potwora
- Imię: Szymek
Fantazje o gasienicach zawsze miałem i jak bym się uparł to bym kupił, duży sprzęt gdzie wszędzie wjedzie to fajna sprawa zawsze mi się to podobało. Zchodząc na ziemie i przemyślając sprawę dochodzę do wniosku że najpierw quada kupię pojeżdże i później stwierdze co dalej... Musicie zrozumieć że jestem w temacie świeży i mnie fantazja ponosi, na pewno też tak mieliście. Zostanę przy pierwszym moim wyborem czyli KQ 700 z 2007r, widziałem tego quada jak i na wyprawach tak i na rajdach przeprawowych więc myślę że jest dobrym sprzętem, pytanie brzmi czy za 20k tyś. zmieszcze się z kupnem i zrobienie podstawowy serwis ?, chyba że macie inne propozycje. Resztę pieniędzy chce przeznaczyć żeby się ubrać, bo nic niemam.
- oolsztyniak
- Moderator
- Quad:: xxc 1000r
- Imię: Łukasz
Pamiętaj że przy uzywce po zakupie też czekają Cie wydatki i dozbrojenie sprzęta. Opony, pasek, oleje, klocki, Led, manetki i już 4 koła poszło a nie liczę elementów w zawieszeniu jak pojawią się luzy. Umówmy się, sprzęt z 2007 roku ma 10 lat a to mało na quada nie jest
jest Renegade xxc 1000r
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Team Father&Son
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Team Father&Son