SWAP Lucky Star
-
- Quad:: Hulajnoga elektryczna
- Imię: Marcin
Re: SWAP Lucky Star
A jak by tak jechał po mieście ...... strach pomyśleć. Zrywka by się przydała choć nie zmienia to faktu że maszyna ma 2 miesiące . Dobrze że jest film w salonie nie mieli żadnych wątpliwości że zawinił sprzęt zrobią to w ramach gwarancji + zadość uczynienie w postaci najprawdopodobniej gratisowego pierwszego przeglądu .
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .
Marcin żyjemy w Polsce )) Nie ma szans żeby gwarancja to uznała - quad uderzył w drzewo z winy właściciela ...
Ozo Drapers Squad
- Gorgolesco
- Quad:: Kawasaki LS 650
- Imię: Michał
Widzisz ziomuś, jak masz ze sobą prawnika, świadków i dowód w postaci filmu a nie tylko świstek inż. i zarozumiały charakter to jesteś w stanie zdziałać wiele.Ikar pisze:Marcin żyjemy w Polsce )) Nie ma szans żeby gwarancja to uznała - quad uderzył w drzewo z winy właściciela ...
Quad będzie naprawiony w ramach REKLAMACJI a dealer od siebie w ramach zadośćuczynienia dokłada wyciagarkę i cieszy się że właściciel quada nie założył mu sprawy w sądzie.
- Brzuch
- Quad:: Access SP 300
- Imię: Paweł
Dlaczego od razu atak na kolegę? Po czym wnosisz że ma zrozumiały charakter? A tak BTW to ja bym raczej biegł koledze pomóc, a nie film kręcił. Zresztą ja się tylko czepiam. Współczuję właścicielowi Reni i całe szczęście że mu się nic nie stało.Gorgolesco pisze:Widzisz ziomuś, jak masz ze sobą prawnika, świadków i dowód w postaci filmu a nie tylko świstek inż. i zarozumiały charakter to jesteś w stanie zdziałać wiele.Ikar pisze:Marcin żyjemy w Polsce )) Nie ma szans żeby gwarancja to uznała - quad uderzył w drzewo z winy właściciela ...
Wysłane z mojego HTC Desire 825 przy użyciu Tapatalka
Im więcej błota tym większy fan
No cóż człowiek ze wsi wyjdzie ale wieś z człowieka nigdy. Koledze gratuluje w takim razie szczęścia i współczuje kolegi
Bez pozdrowień
Bez pozdrowień
Ozo Drapers Squad
-
- Quad:: LS CB 500
- Imię: Mateusz
O jakim temacie na fejsie mówicie? Macie jakieś namiary? no ja np wbijam na quadzika tylko żeby zajrzeć właśnie w ten temat i poszukać czegoś nowego.
Ostatnio po dwóch miesiącach stania cebulka odpalila po chwili kręcenia oczywiście na ssaniu, aż byłem zdziwiony bardzo pozytywnie.
Pozdrawiam
Ostatnio po dwóch miesiącach stania cebulka odpalila po chwili kręcenia oczywiście na ssaniu, aż byłem zdziwiony bardzo pozytywnie.
Pozdrawiam
- Gorgolesco
- Quad:: Kawasaki LS 650
- Imię: Michał
StaLION4242 pisze:O jakim temacie na fejsie mówicie? Macie jakieś namiary? no ja np wbijam na quadzika tylko żeby zajrzeć właśnie w ten temat i poszukać czegoś nowego.
Pozdrawiam
- oolsztyniak
- Moderator
- Quad:: xxc 1000r
- Imię: Łukasz
Czyli co nie wiadomo dlaczego gaz się zacial?
jest Renegade xxc 1000r
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Prawdziwa przygoda zaczyna się tam .....
.... gdzie kończy się droga
Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Prawdziwa przygoda zaczyna się tam .....
.... gdzie kończy się droga
Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
-
- Quad:: renegade 570 xxc , był cf x8 ,cf 500 , lucky star 400shineray 250-9c
- Imię: Wojtek
Sama akcja współczuć nowy nabytek niestety tylko dziwne że właśnie gaz się zaciął ? i żeby nie blisko drzewo to by poszedł nie wiadomo gdzie !! i na czym się zatrzymał !!? ! niby wysoka półka i taka kasa a tu niestety tylko maszyna.
Najważniejsze że nie ma ofiar, Sprzęt się naprawi.
Gdyby nie nagranie to bardzo wątpię w sukces "reklamacji"
GoPro w pakiecie powinni dawać przy zakupie "żółtka" .
Gdyby nie nagranie to bardzo wątpię w sukces "reklamacji"
GoPro w pakiecie powinni dawać przy zakupie "żółtka" .
V2.....sound of madness