No to zaczynamy...

Zanim zaczniesz przygodę z Quadzikiem, przywitaj się i napisz kilka słów o sobie...
raffszcz

Re: No to zaczynamy...

Post autor: raffszcz » czw 17 lis, 2016

Witam,
To będzie krótkie ogłoszenie o charakterze charytatywnym. Liczę na to, że nikt nie odbierze tego negatywnie – choć to temat odrobinę z boku tematyki tego forum.
Chodzi o to, że fundacja Training Projects, w ramach której działam proponuje liderom społecznym uczestnictwo w całkowicie bezpłatnej Akademii Innowatora i Strategia NGO. Jest to cykl doradczy dla stowarzyszeń, fundacji, i klubów które realizują działania związane ze zdrowiem i ruchem fizycznym, sportem, zielone i przyrodnicze, artystyczne, nauki i edukacji, hospicja i charytatywne, podróżnicze, i inne – wszystkich, którzy aktywizują się wolontariacko. Cały program pokrywa co do ich kosztu nasza fundacja. Tutaj więcej informacji : http://www.symulacje.edu.pl/ngo
Kursy prowadzone są na Jurze Krakowsko Częstochowskiej, jednak wszystkie posiłki i hotel i ewentualne koszty benzyny czy komunikacji publicznej też pokrywa Fundacja.
Jeżeli jakiś aktywista NGO nie da rady aplikować w tegorocznej edycji cyklu szkoleniowego, zapraszamy na kolejne. Rekrutacja odbywa się co sześć miesiący.
Zapraszam wszystkich zainteresowanych,
Rafal
PS. Mam nadzieję, że nikt tego wpisu nie potraktuje jako nachalnej reklamy – chodzi o akcję charytatywną dla stowarzyszeń i fundacji.

Awatar użytkownika
bboy4
Quad:: Kymco KXR 250
Imię: Przemek

Post autor: bboy4 » pt 18 lis, 2016

Witam Serdecznie :-)

Mam na imię Przemek , mam 33 lata i motoryzacja to moja największa pasja...

Ścigałem się na torach samochodowych , potem na torach motocyklowych , teraz od roku śmigam Quadami :-)

Aktualnie Kymco KXR 250 , ale w planach aktualnych przesiadka na manuala ośkę..

Nie jestem użytkownikiem jednego posta , dlatego często będę tutaj zaglądał i pisał - Z pozdrowieniami Przemek :-)

Obrazek

joolik cf 500
Quad:: cf 500 moto
Imię: krzysiek

Nowy

Post autor: joolik cf 500 » wt 22 lis, 2016

Witam mam na imie Krzysiek 25lat pochodze z oświecimia.jestem tutaj nowy na forum jak w temacie quadów.Zakupilem niedawnoq uada cf moto 500.pozdrawiam wszystkich !:) :I love CF MOTO:

przemek_dom26
Quad:: Kawasaki KFX 700
Imię: Przemek

Post autor: przemek_dom26 » czw 01 gru, 2016

Witam

Nazywam się Przemek mam 38 lat i jestem z okolic Gorzowa Wlkp . Zaczęło się kiedy kupiłem na przehandlowanie jakąś chińską 110-tkę . Wystarczyło . Dalej jeżdżę na chińszczyźnie tylko troszkę się z nią pobawiłem . Zawieszenie od Rush , silnik od CB500 a wydechy to nawet nie wiem . Lubię jeździć i nie przerażają mnie różne warunki pogodowe . Jeśli jesteś z okolic i też lubisz latać zapraszam do kontaktu .
Załączniki
20160926_180915.jpg
20160926_181020.jpg

qbek

Post autor: qbek » czw 08 gru, 2016

Witam.
Kuba, lat 36, woj. lubelskie. Naszło mnie na Raptora 700 ;-) To tak w skrócie.

Mariooo91

Post autor: Mariooo91 » pn 12 gru, 2016

Witam jestem Mariusz z Zakopanego. Jezdzilem na oskach trx ltr teraz nadszedl czas na przeprawowke. Witam wszystkich forumowiczow

lewy80
Quad:: Can am 800 outlander
Imię: Artur

Post autor: lewy80 » ndz 18 gru, 2016

Witam mam na imię Artur mam 36lat pochodzę z Piły. Pierwszy quad to Acces 300 teraz przeprawówka Can am 800R outlander .

Awatar użytkownika
Ra-V
Quad:: Kymco MXU 500
Imię: Rafał

Post autor: Ra-V » pn 26 gru, 2016

Witajcie.
Mam na imię Rafał, 43 lata, mieszkam w Warszawie z żoną i córką. Od 17 roku życia włóczę się motocyklami po polach i lasach. Po ostatniej 5 letniej przerwie od sprzedaży Suzuki DRZ 400S postanowiłem spróbować czegoś nowego i kupić Quada za co dostałem od moich dziewczyn owacje na stojąco :) Potrzebowałem zarejestrowanego, dużego, przeprawowego 4x4, który nie będzie próbował od razu mnie zabić lub zrujnować. Z budżetem około 15 tys. oglądałem CF Moto 500, Linhai 300 i MXU 500. Ostatecznie przy kupnie zdecydował przypadek i tak po przejechaniu 400 km stałem się właścicielem zadbanego Kymco MXU 500 IRS. Pakiet startowy: oleje, filtr, świeca zrobione. Do zrobienia luzy na tulejach wahaczy i opony.
Pozdrawiam.
Quadzik.01.jpg

Awatar użytkownika
mesel
V-ce Admin
Quad:: Kymco MXU 500, SYM 200 TRUCK RUNNER, Piaggio X Evo 209
Imię: Marcin
Kontakt:

Post autor: mesel » śr 28 gru, 2016

Kolejne MXU ....i to z Warszawy. Witaj ;)

Awatar użytkownika
Ra-V
Quad:: Kymco MXU 500
Imię: Rafał

Post autor: Ra-V » śr 28 gru, 2016

Tak witam. Jestem z Wilanowa więc jesteśmy sąsiadami przez Wisłę :)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Przywitaj się z nami Quadzikowcami”