Niezależne zawieszenie w Ls ?? Czy ma to sens?
Niezależne zawieszenie w Ls ?? Czy ma to sens?
Witam ! Dodaje nowy temat niezależnego zawieszenia w Ls. Jako ze jestem przed zakupem kolejnego quada znalazłem takie cudo . Co o tym myślicie i czy wgl ma to sens w sportowym quadzie ? Z góry dziękuje za odpowiedzi ! )
- Załączniki
-
- Fotka
- IMG_3568.JPG (50.84 KiB) Przejrzano 3944 razy
-
- Quad:: Hulajnoga elektryczna
- Imię: Marcin
Re: Niezależne zawieszenie w Ls ?? Czy ma to sens?
Ma sens pod warunkiem że jest trwałe Trx 700 polaris outlaw też maja niezależne zawieszenie tylne ,w przypadku accessa jest troche inaczej i nie jest to z byt wytrzymałe nie wiem jak teraz ale jeszcze całkiem niedawno był problem by dostać do tego półosie jesli chcesz w to wchodzić zadzwoń sobie do ATV Expert i spytaj o dostepność części bo mozesz miec później kłopot z ich dostaniem.
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .
Jutro napewno zadzwonię ! Dzięki. A jak ze stabilnością takiego quada ? Mozna mu założyć dystanse a tył?
-
można tylko łożyska szybciej siada niz normalnieChochlik pisze:Jutro napewno zadzwonię ! Dzięki. A jak ze stabilnością takiego quada ? Mozna mu założyć dystanse a tył?
Ostatnie pytanie takie czy mozna z czasem przerobić takiego quada na zwykła ośke ?
-
Nie opłacalne zupełnie inny tył ramy za duża rzeźba jak mam doradzac to chyba zwykła ośka bedzie lepsza wszystkie cześci dostaniesz bez problemu
Zwykła oske tez posiadam lecz teraz potrzebuje drugiego quada dla dziewczyny a poprostu jest okazja na takiego quada :> A o przerobieniu na ośke myślałem z czasem gdybym chciał swap zrobic bo podejrzewam ze wtedy to napewno nie wytrzyma ;/
- Ori_2
- Quad:: LS 450 / LS 300 / Shineray 250 STXE / ATV 150
- Kontakt:
tu masz ciekawy link, co prawda to Polaris Outlaw 525 irs, ale będziesz widział jak zawiecha się zachowuje
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=EPwN4doTyVo[/youtube]
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=EPwN4doTyVo[/youtube]