Wykryto narzędzie do blokowania reklam: Nasza stronie istnieje dzięki wyświetlaniu specjalnych treści dla użytkowników. Rozważ wyłączenie blokowania reklam.
Witam ! Dodaje nowy temat niezależnego zawieszenia w Ls. Jako ze jestem przed zakupem kolejnego quada znalazłem takie cudo . Co o tym myślicie i czy wgl ma to sens w sportowym quadzie ? Z góry dziękuje za odpowiedzi ! )
Ma sens pod warunkiem że jest trwałe Trx 700 polaris outlaw też maja niezależne zawieszenie tylne ,w przypadku accessa jest troche inaczej i nie jest to z byt wytrzymałe nie wiem jak teraz ale jeszcze całkiem niedawno był problem by dostać do tego półosie jesli chcesz w to wchodzić zadzwoń sobie do ATV Expert i spytaj o dostepność części bo mozesz miec później kłopot z ich dostaniem.
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.plPozdrawiam .
Zwykła oske tez posiadam lecz teraz potrzebuje drugiego quada dla dziewczyny a poprostu jest okazja na takiego quada :> A o przerobieniu na ośke myślałem z czasem gdybym chciał swap zrobic bo podejrzewam ze wtedy to napewno nie wytrzyma ;/