Renegade 800R xxc
-
- Quad:: renegade 570 xxc , był cf x8 ,cf 500 , lucky star 400shineray 250-9c
- Imię: Wojtek
Re: Renegade 800R xxc
Wiadomo że krótka lżejsza i moc swoje robi kurcze ja to zawsze chorowałem na renie i bym na outa nie zamienił ale to ja hehe.
Tak szczerze powiedziawszy mnie też Renia nie leży w 100%... Pewniej się czuję na Out
Ozo Drapers Squad
- DKfan
- Quad:: Smark 200,MXU500i IRS,KingKaczka 750, Koczkodan 800X, XXC, R850XXC
- Imię: Jacek
Bo nie jeździłeś Outem xxcWojtekski pisze:Wiadomo że krótka lżejsza i moc swoje robi kurcze ja to zawsze chorowałem na renie i bym na outa nie zamienił ale to ja hehe.
Zapraszamy do wspólnej jazdy. Jesteś z okolic Warszawy,samotna jazda Cię nuży, chcesz poznać ludzi których łączy pasja quadowania? Napisz do nas na PW
M&M sQuad
M&M sQuad
-
- Quad:: renegade 570 xxc , był cf x8 ,cf 500 , lucky star 400shineray 250-9c
- Imię: Wojtek
Fakt renią 800cm i 1000cm miałem okazję a outem nie .
- oolsztyniak
- Moderator
- Quad:: xxc 1000r
- Imię: Łukasz
Tyle, że out xxc został tylko w starej budzie.
A dobre egzemplarze widzę, że trzymają cenę
Dobra, nie ma co przewalać sprzętów. Renia zostaje.
Bo im więcej przeglądam aukcje tym większy mam mętlik.
Wymieni się najwyżej za rok
A dobre egzemplarze widzę, że trzymają cenę
Dobra, nie ma co przewalać sprzętów. Renia zostaje.
Bo im więcej przeglądam aukcje tym większy mam mętlik.
Wymieni się najwyżej za rok
jest Renegade xxc 1000r
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Prawdziwa przygoda zaczyna się tam .....
.... gdzie kończy się droga
Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Prawdziwa przygoda zaczyna się tam .....
.... gdzie kończy się droga
Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
- DKfan
To prawda, nowego outlandera xxc nie ma w generacji G2 i nie bedzie bo nie ma dla niego odpowiedniej ramy. W tej chwili takim niepełnosprawnym erzacem jest XTP który w ogólnym założeniu ma wypełnić niszę xtp i xxc G1 przejmując część cech xxc. Obecne XTP to takie bulwarowe XXC.
W tej chwili niestety na rynku jest mało ciekawego sprzętu. Coraz ciężej znaleźć zadbane G1 natomiast G2 są w wysokich cenach a dodatkowo są wyraźnie gorsze jakościowo niż G1.
W tej chwili niestety na rynku jest mało ciekawego sprzętu. Coraz ciężej znaleźć zadbane G1 natomiast G2 są w wysokich cenach a dodatkowo są wyraźnie gorsze jakościowo niż G1.
Zapraszamy do wspólnej jazdy. Jesteś z okolic Warszawy,samotna jazda Cię nuży, chcesz poznać ludzi których łączy pasja quadowania? Napisz do nas na PW
M&M sQuad
M&M sQuad
- Zmora1966
- Quadowa Grupa Południe
- Quad:: CanAm 800XT - była CFka X8, Keeway 300 GTX, Honda
- Imię: Sławek
- Kontakt:
Jacek ma G1... więc nie może być gorszy jakościowo niż G2Ikar pisze:Gorsze jakościowo ? Co masz na myśli ?
Zmora
www.quadowagrupapoludnie.pl
www.sqgp.pl
www.sqgp.pl
- DKfan
Sławek ma g2 więc musi być lepsze niż inne quady, kiedyś to było X8 ale teraz jest drugim najlepszym quadem na świecie.
A teraz wracając do rzeczowego pytania Artura.
W G2 poprawiono pewne błędy koncepcyjne z g1, chłodzenie, obudowę cvt, wlot do airboxa itd. Jednocześnie zoptymalizowano koszty. Zaciski to już nie Nissin tylko ordynarny name, łożyska jednokierunkowe że specyfikacja 5400 obrotów, padające krzyzaki, tuleje wahaczy, stacyjki w Renegade, nawet klocki z 1 montażu zużywają się szybciej, zmieniono dostawce pasków na 1 montaż itd.
A teraz wracając do rzeczowego pytania Artura.
W G2 poprawiono pewne błędy koncepcyjne z g1, chłodzenie, obudowę cvt, wlot do airboxa itd. Jednocześnie zoptymalizowano koszty. Zaciski to już nie Nissin tylko ordynarny name, łożyska jednokierunkowe że specyfikacja 5400 obrotów, padające krzyzaki, tuleje wahaczy, stacyjki w Renegade, nawet klocki z 1 montażu zużywają się szybciej, zmieniono dostawce pasków na 1 montaż itd.
M&M sQuad
M&M sQuad
- Zmora1966
- Quadowa Grupa Południe
- Quad:: CanAm 800XT - była CFka X8, Keeway 300 GTX, Honda
- Imię: Sławek
- Kontakt:
a to nie prawda dostrzegam wady G2 ideałem nie jest tylko chyba nikt jeszcze ideału nie wymyśliłDKfan pisze:Sławek ma g2 więc musi być lepsze niż inne quady, kiedyś to było X8 ale teraz jest drugim najlepszym quadem na świecie.
Oczywiście Jacek nie omieszkał nawiązać do najlepszego quada X8 ciesze się że też go dobrze wspominasz
Zmora
www.sqgp.pl
www.sqgp.pl