Ucieczka przed policja -dzień drugi
Ucieczka przed policja -dzień drugi
Panowie , mam dylemat :/ Wczoraj koło godziny 22 wyprzedzając na lini ciągłej zauważyłem stojący patrol po lewej stronie który włączył światła i sygnał i ruszył za mną , jako ze nie miałem przy sobie ani prawka ani dowody rejestracyjnego postanowiłem zjechać w drogę polna i uciec im . Tablice oczywiście miałem zasłoniete , wszystko sie udało jak tylko wjechałem w drogę polna zrezygnowali z pościgu i wjechałem od tylu do swojego domu . Teraz pytanie mieszkam w małym miasteczku około 10 000 mieszkańców dzisiaj jest zlot motocyklowy , chciał bym tam sie przejechać . Gdybym założył tablice (quad jest zarejestrowany i ubezpieczony ,ma kierunki i wszystkie światła ) to w razie kontroli moga mi cos zrobic za ta ucieczkę ? Moga to jakoś udowodnić ?
- Ori_2
- Quad:: LS 450 / LS 300 / Shineray 250 STXE / ATV 150
- Kontakt:
Re: Ucieczka przed policja -dzień drugi
jesli nawet maja kamerę, to nie udowodnią nic, smiało jedź i baw się dobrze, tylko weź popiery ze sobą
Tez tak właśnie myśle bo tablice miałem zasłonięta , było ciemno , pewnie nawet dobrze nke widzieli quada
- Ori_2
- Quad:: LS 450 / LS 300 / Shineray 250 STXE / ATV 150
- Kontakt:
a poza tym ci co mieli słuzbę maja wolne dziś
O tym nie pomyślałem ;p
- oolsztyniak
- Moderator
- Quad:: xxc 1000r
- Imię: Łukasz
Postawa godna pochwały
jest Renegade xxc 1000r
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Prawdziwa przygoda zaczyna się tam .....
.... gdzie kończy się droga
Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Łukaszu kto bez winy niech pierwszy rzuci kamieniem
Ozo Drapers Squad
Dokładnie Ikar
A w ogóle temat bez sensu IMO.
Co my możemy komuś doradzić gdy spieprzył przed glinami? A skąd mamy wiedzieć czy i po czym miejscowi kogo namierzą?
Kumaty policjant z jakimś tam stażem w małej miejscowości może wiedzieć i często wie do kogo jaki sprzęt należy jeśli to nie nowy nabytek "we wsi".
Jedno to wiedzieć/domyślać się a co innego udowodnić gdy się na pacjenta nic nie ma.
A w ogóle temat bez sensu IMO.
Co my możemy komuś doradzić gdy spieprzył przed glinami? A skąd mamy wiedzieć czy i po czym miejscowi kogo namierzą?
Kumaty policjant z jakimś tam stażem w małej miejscowości może wiedzieć i często wie do kogo jaki sprzęt należy jeśli to nie nowy nabytek "we wsi".
Jedno to wiedzieć/domyślać się a co innego udowodnić gdy się na pacjenta nic nie ma.
V2.....sound of madness
- oolsztyniak
- Moderator
- Quad:: xxc 1000r
- Imię: Łukasz
Ja Was proszę - bądźmy dorośli i odpowiadajmy za swoje czyny i postępowania.
Mamy w ekipie prostą zasadę - nie uciekamy nigdy.
Jak ktoś do nas podbija zwalniamy i pierwsze co to kask z głowy żeby widział z kim gada.
Tym bardziej jeśli rzecz się ma na publicznej drodze dopuszczonej do ruchu.
Mamy w ekipie prostą zasadę - nie uciekamy nigdy.
Jak ktoś do nas podbija zwalniamy i pierwsze co to kask z głowy żeby widział z kim gada.
Tym bardziej jeśli rzecz się ma na publicznej drodze dopuszczonej do ruchu.
jest Renegade xxc 1000r
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Team Father&Son
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Team Father&Son