Czołem !
Po kilku latach planuje wrócić na szlaki. Szukałem czegoś nowego ze względu na finansowanie (leasing). Miało być Kymco MXU 500 bo już na takim jeździłem i mocno związany jestem z importerem ....a raczej byłem bo ostatnio mnie mocno zawiódł. Potrzebuję sprzęt 4x4 do turystyki z małżonką więc musi być duży, wygodny, z homologacją na 2 osoby i w rozsądnej cenie. Na japońca szkoda mi kasy bo to w sumie tylko zachcianka i zabawka dla dużego chłopca.
Od kilku tygodni przeczytałem już chyba cały internet i obejrzałem całego "jutuba" w poszukiwaniu opinii od CF Moto i jadę dzisiaj obejrzeć nowe X5 L.
Sam dużo umiem zrobić przy różnych pojazdach, lubię też w wolnej chwili podłubać więc jeśli tylko potwierdzicie mi, że z częściami do CF nie ma większych problemów to ....stanę się jego właścicielem. Skoro CeeFki startują w Pucharze Przeprawowym a nasi wschodni sąsiedzi traktują je jak łodzie podwodne to chyba nie jest tak źle. Liczę, że skoro od wielu lat mam też Sym'a, której to marki importer w kraju jest jedynie chyba rezydentem i do dziś sprzęt jest w pełni sprawny to i z tym dam sobie radę
.