KURTKA na zimę po RRV
Re: Zestaw Spool
teraz kurta kosztuje w promocji 534zł!sasuch napisał: Ja polecę Zestaw Spool najlepiej Dakar
Bardzo dobra kurtka sprawdzona na RR przez niektórych członków Polson Team.
(Same pochlebne opinie)
Cena za kurtkę 639 zł za spodnie 439 zł)
Model GORDON i HIGHLAND wygladaj jeszcze lepiej?
Czemu akurat DAKAR?
Ostatnio zmieniony pn 19 lis, 2007 przez MaciekP, łącznie zmieniany 1 raz.
- prezziguzzi
- Kontakt:
ja polecam szwajcarskiego IXS, kurtki i spodnie motocyklowe. Wygodna i wodoszczelna kurtka, sporo kieszeni, podpinka, ochraniacze na barkach i łokciach. I wszystko za rozsądne pieniądze, najwiekszy wybór to widziałem na Połczyńskiej Yamaha.
PS dla przykładu - powrót na motocyklu z italii, w tym około 400 km w ciągłym deszczu - woda dostała się przez rękawiczki i między kołnierzem a kaskiem
PS dla przykładu - powrót na motocyklu z italii, w tym około 400 km w ciągłym deszczu - woda dostała się przez rękawiczki i między kołnierzem a kaskiem
Podpis bez buraczanych tekstów i życiowych prawd!
Pozdrawiam Robert
Pozdrawiam Robert
- ITAL
- V-ce Admin
- Quad:: Honda Rincon 680 :)
- Imię: Adam
- Kontakt:
Mogę polecić z pełną odpowiedzialnością kurtki które sa w 100% wodoszczelne ciepłe zimą i w sam raz wiosna i jesienia . To Ocieplana parka CWS firmy RedHead – 4 w 1 na http://www.traperzy.pl Drugi sezon latam i jest super
Honda Rincon TRX 680 FA 2008! Red
Bylem w Yamasze na Polczynskiej. Sporo kurtek, Przymierzylem kilka IXsów.Cyber77:
ja polecam szwajcarskiego IXS, kurtki i spodnie motocyklowe. Wygodna i wodoszczelna kurtka, sporo kieszeni, podpinka, ochraniacze na barkach i łokciach. I wszystko za rozsądne pieniądze, najwiekszy wybór to widziałem na Połczyńskiej Yamaha.
Niesetty najwieksza byla 2XL a to zdecydowanie za malo na wkladanie buzera pod spód a wzmocnienia kurtki sa za słabe na quada, szczególnie pleców.
Ostatnio zmieniony śr 21 lis, 2007 przez MaciekP, łącznie zmieniany 1 raz.
- Grzegorz Głowienka
- Administrator
- Quad:: testowy :)
- Imię: Grzegorz
- Kontakt: