No to zaczynamy...
- Jorguśan
- Quad:: Polaris MV7
- Imię: Andrzej
Witam
Witam Wszystkich, mam 59 lat, na stałe mieszkam w Lublinie, do qładów wracam po 25 latach. Zaczynałem w stanach na pierwszych trójkołowcach a w kolejności na czterokołowcach. Do dzisiaj czuję ból przedramion od fatalnych układów kierowniczych. Jazda obecnymi qładami to bajka. Całe życie jeżdzę zawodowo wszelkimi pojazdami; busy, tiry, autobusy. Zawsze jepiej jeździło mi się dużymi sprzętami więc wybrałem do tej zabawy Polarisa MV7.
Do zobaczenia na trasach, nie tylko krajowych
Pozdrawiam Andrzej
Do zobaczenia na trasach, nie tylko krajowych
Pozdrawiam Andrzej
Re: No to zaczynamy...
Witam serdecznie
Jestem Łukasz i dzięki synkowi zaczynam przygodę z pojazdami atv i mam nadzieję, że będę mógł liczyć na waszą pomoc
Pojazd synka to mini buggy 110
Pozdrawiam
Jestem Łukasz i dzięki synkowi zaczynam przygodę z pojazdami atv i mam nadzieję, że będę mógł liczyć na waszą pomoc
Pojazd synka to mini buggy 110
Pozdrawiam
Powitanie na forum.
Cześć ma 15 lat i ok 175cm wzrostu i ok 75 kg wagi. Jeździłem od pięciu lat motocyklem lecz teraz chce przerzucić się na quada. Narazie jedyny mój quad to chiński lifan 110 za 150 zł którego naprawiłem i zauważyłam że quad daje więcej frajdy z jazdy wiec chyba zostawię klr 250 i kupię quada. Pozdrawiam forum i jego użytkowników. Patryk.
Cześć wszystkim mam na imię Grzegorz. Z quadami zaprzyjaźniony jestem od 7 lat. Na chwilę obecną jeżdżę Polarisem 850. Wcześniej było trochę innych maszyn. Pozdrawiam wszystkich fanów quadów
Cześć,
Jestem Rafał z okolic Poznania. Śmigam na byłej juz cf moto 800 od Olsztyniaka
Pozdrawiam wszystkich.
Jestem Rafał z okolic Poznania. Śmigam na byłej juz cf moto 800 od Olsztyniaka
Pozdrawiam wszystkich.
Witam
Jestem ze śląska na razie w trakcie analizy rynku Quadowego
Jestem ze śląska na razie w trakcie analizy rynku Quadowego
Pomoc mechaniczna Bashan 200
Witam serdecznie w czasie jazdy 4 dniowym quadem po godzinnej jeździe w lesie w różnych warunkach okazało się , że lata mi jakiś element proszę powiedzcie mi co to jest i gdzie to wpiąć bo nie mogę znaleźć.
marcinhub to nie ten dział, najpierw przeczytaj to kolego http://quadzik.pl/forum/przeczytaj-zanim-sie-przywitasz-t2558.html
a potem się popraw
Cześć wszystkim mam na imię Radek i po głowie chodzi mi pewien pomysł na małe 4kółka, napiszę o konkretach w odpowiednim dziale jak taki znajdę , liczę że podpowiecie mi w pewnych sprawach bogatsi o własne doświadczenia i podzielicie się swoją wiedzą w temacie.
Pozdrawiam wszystkich którym w żyłach płynie nawet odrobina PB.
a potem się popraw
Cześć wszystkim mam na imię Radek i po głowie chodzi mi pewien pomysł na małe 4kółka, napiszę o konkretach w odpowiednim dziale jak taki znajdę , liczę że podpowiecie mi w pewnych sprawach bogatsi o własne doświadczenia i podzielicie się swoją wiedzą w temacie.
Pozdrawiam wszystkich którym w żyłach płynie nawet odrobina PB.
- mesel
- V-ce Admin
- Quad:: Kymco MXU 500, SYM 200 TRUCK RUNNER, Piaggio X Evo 209
- Imię: Marcin
- Kontakt:
Witaj
-
- Quad:: Mxer 150
- Imię: Mxero
Witam,
mam na imię Radek, jestem zadowolonym posiadam Kymco Mxer 150 od kwietnia zeszłego roku. Zrobiłem już nim około 2000 km i naprawdę sprzęt daję radę.
Pozdrawiam
serdecznie
Wa-wa Wawer
mam na imię Radek, jestem zadowolonym posiadam Kymco Mxer 150 od kwietnia zeszłego roku. Zrobiłem już nim około 2000 km i naprawdę sprzęt daję radę.
Pozdrawiam
serdecznie
Wa-wa Wawer